Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Πώς θα χάσετε κιλά αλλάζοντας τις βραδινές σας συνήθειες



Οι γιορτές πέρασαν και τα απολαυστικά μας γεύματα ίσως έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο σώμα μας. Τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς να ξεκινήσουμε όμως εξαντλητική δίαιτα; Πάρτε μερικές ιδέες που έχουν αποτέλεσμα και θα σας κάνουν ν΄αλλάξετε τις βραδινές σας συνήθειες!

1. Φάτε κάτι πριν από το βραδινό γεύμα. Όπως μια μπάρα δημητριακών, αποξηραμένα φρούτα, ένα ωμό φρούτο ή ένα μπολ λαχανικών. Έτσι δεν θα ξεκινήσετε να τρώτε πεινασμένες.

2. Καθίστε στο τραπέζι. Όχι, μπροστά στην τηλεόραση ή στο πόδι. Ακόμη κι ένα τοστ αν έχετε αποφασίσει να φάτε για βραδινό, συνδυάστε το με λίγη σαλάτα και αναπόσπαστη καθίστε να το απολαύσετε στο τραπέζι σας.

3.Αποφύγετε τα πολύ λιπαρά και δύσπεπτα φαγητά, με μπαχαρικά, σάλτσες καθώς και τα τηγανιτά.

4.Αν έχετε φάει καλά το μεσημέρι, φάτε κάτι πολύ ελαφρύ το βράδυ. Ένα γιαούρτι με μέλι, μια ομελέτα με λαχανικά που θα έχετε φτιάξει σε αντικολλητικό τηγάνι για να αποφύγετε τα λάδια ή ένα σάντουιτς με αραβική πίτα και τυρί με χαμηλά λιπαρά είναι μερικές ιδέες.

5.Αν το βράδυ κάνετε το κυρίως γεύμα σας γιατί όλη μέρα μπορεί να τρέχετε, προσπαθήστε να μην φάτε μετά τις 8 και πάντα να συνδυάζετε το γεύμα σας με σαλάτα.

6.Τρώτε αργά. Προσπαθήστε να μασάτε αργά την τροφή και σηκωθείτε από το τραπέζι πριν χορτάσετε.

7.Αποφύγετε τα γλυκά το βράδυ. Σκεφτείτε πως ότι φάτε το βράδυ ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα “κάψει” κι έτσι γίνονται λίπος.

8.Έχετε πάντα πλάι σας ένα μπουκάλι με νερό. Πίνετε πολύ νερό, φυσικά και κατά τη διάρκεια της μέρας.

9.Αν θέλετε οπωσδήποτε κάτι να “τσιμπολογήσετε” φτιάξτε σπιτικά ποπ κορν με ελάχιστο λάδι και φάτε ένα με δυο φλιτζάνια. Μπάρες αγγουριού και καρότου βουτηγμένες σε ξύδι ή λεμόνι πάλι θα σας δώσουν την αίσθηση ότι “μασουλάτε”.

10.Αποφύγετε τα αναψυκτικά που μπλοκάρουν τον μεταβολισμό. Μια ωραία λύση είναι πριν πέσετε στο κρεβάτι να πιείτε ένα χαμομήλι που είναι λιποδιαλυτικό και θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα!

ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ;
Αν είστε καλεσμένη, κανονίστε ώστε όλη την ημέρα να έχετε φάει ελαφρά. Οχι να μην έχετε φάει τίποτε, διότι αν πάτε πεινασμένη εκεί όπου είστε καλεσμένη, θα φάτε διπλάσιες ποσότητες.

Πριν πάτε, φάτε ένα βραστό αυγό, θα σας κόψει την όρεξη και έτσι θα αποφύγετε τα πρώτα… σνακς.
Στο τραπέζι αποφύγετε τα τηγανιτά, φάτε κρέας ή ψάρι με σαλάτα, πιείτε ένα ποτήρι κρασί και δοκιμάστε μια κουταλιά από την τούρτα. Δεν χάλασε κι ο κόσμος, εξάλλου ήδη προσέχετε!




Ημερομηνία δημοσίευσης : 21 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: