Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα είναι η Μέριλιν που όλοι περιμέναμε;



Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα για το «Blonde» του Αντριου Ντόμινικ σε παραγωγή του Μπραντ Πιτ. Η Τζέσικα Τσαστέιν αναλαμβάνει το ρόλο της Μέριλιν Μονρό στο biopic που θα γράψει... ιστορία.


Ηταν Νοέμβριος του 2012 όταν είχε ανακοινωθεί πως ο Αντριου Ντόμινικ είχε επιλέξει τη δική του Μέριλιν Μονρό, τότε στο πρόσωπο της Ναόμι Γουοτς, και ήταν έτοιμος για τα γυρίσματα του «Blonde», μιας «εφιαλτικής και ταυτόχρονα παραμυθένιας» βιογραφίας της αθάνατης σταρ βασισμένης στο υποψήφιο για βραβείο Πούλιτζερ best-seller της Τζόις Κάρολ Οουτς που κυκλοφόρησε το 2000.

Ενάμιση χρόνο μετά, ο σκηνοθέτης μένει ίδιος, παραγωγός παραμένει η Plan B του Μπραντ Πιτ, το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Ντόμινικ πατάει πάνω στο ανεξίτηλο πορτρέτο μιας βασανισμένης ψυχής όπως το έγραψε η Οουτς, αλλά πρωταγωνίστρια αναλαμβάνει η Τζέσικα Τσαστέιν σε ένα καστινγκ που μοιάζει... ιδανικό.

Ετσι, τρία χρόνια μετά το «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν» και την αξιοπρεπέστατη ενσάρκωση της Μονρό από την Μισέλ Γουίλιαμς που την οδήγησε στα Οσκαρ, το Χόλιγουντ μπορεί, για ακόμη μια φορά, να παραδωθεί στη γοητεία της αιώνιας ξανθιάς.

Εδώ σε μια κινηματογραφική εκδοχή της ζωής της που φέρει τη σφραγίδα ενός οραματιστή σκηνοθέτη, ο οποίος σε μια στροφή από το αντρικό σύμπαν των προηγούμενων ταινιών του («Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ», «Killing Them Softly») εισβάλλει στα άδυτα της γυναικείας ψυχοσύνθεσης μιας γυναίκας καταδικασμένης να μείνει στην ιστορία.

Αναμένοντας περισσότερα νέα για την έναρξη των γυρισμάτων και μια επίσημη επιβεβαίωση από την Τσαστέιν πως είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με το μύθο, δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 24 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: