Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Τα κορίτσια-λαμπάδα που φέρνουν την Ανάσταση



Είναι ψηλές και 'λυγερόκορμες', χωρίς αβυσσαλέες καμπύλες, αλλά με ένα σαφή αέρα στιλ και μια αύρα κλάσης. Τώρα κατάλαβες γιατί τις αποκαλούμε έτσι;

Οι Σταρ Ελλάς που γράφουν ιστορία

Το ξέρετε πόσο αγαπάμε τη Δούκισσα Νομικού. Αλλά λαμπάδα, λόγω ύψους (και, μετά την πλαστική, στήθους) δεν την αποκαλείς σε καμία περίπτωση. Αυτός ο χαρακτηρισμός ανήκει δικαιωματικά σε κάποιες από τις υπόλοιπες που έχουν κερδίσει τον τοπ τίτλο ομορφιάς στην χώρα.
Ξεκινώντας από την Μαριέττα Χρουσαλά, Σταρ Ελλάς 2003, η οποία, όταν είχε σκάσει μύτη για πρώτη φορά στην πιάτσα, έμοιαζε εντελώς 'παράταιρη' (πιο 'ελαφίσια' αθώα) από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε εκεί έξω.
Ίδια ακριβώς περίπτωση αποτελεί και η Εβελίνα Παπαντωνίου, Σταρ Ελλάς 2002. Ένα πλάσμα που ένοιωθες όταν την έβλεπες ότι το 60% του κορμιού της ήταν τα πόδια της. Αν και, ευτυχώς, η συγκεκριμένη δεν είχε κανένα πρόβλημα να μας δείξει και το υπόλοιπο 40% της ανατομίας της.
Τέλος εδώ δικαιωματικά ανήκει και η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Σταρ Ελλάς 2011, μια γυναίκα που εκπέμπει τέτοιο αέρα αρχοντιάς ώστε μόνο με κάποια όπως την Μαρία Ναυπλιώτου θα 'τολμούσα' να την συγκρίνω.
Εξίσου 'λαμπάδα' με τις παραπάνω, αν και πιο 'ασφυκτικά' σέξι είναι και η Στέλλα Δημητρίου. Επίσης Σταρ, αλλά Κύπρου αυτή τη φορά. Με ύψος 1,83 εκατοστά, από τα οποία τα μόνο τα πόδια της είναι 117 εκατοστά, είναι μάλλον το πιο 'θεόρατο' sex symbol που έχει ποτέ εμφανισθεί στον τόπο (μαζί με τις Θέλξη και Εύα Λάσκαρη, που είναι, ωστόσο, υπερβολικά χυμώδεις για να 'χωρέσουν' εδώ.

Τα διαχρονικά σύμβολα του είδους

Στα 44 της η Κατερίνα Λέχου συνεχίζει να αποτελεί ταυτόχρονα πρέσβειρα της ελληνικής ομορφιάς και την σημαιοφόρο του -σπάνιου για την Ελλάδα, να τα λέμε αυτά- είδους της γυναίκας-λαμπάδας. Μια γυναίκα με ύψος 180 εκατοστά που μοιάζει ταυτόχρονα εύθραυστη και αφάνταστα δυνατή.
Στην ίδια κατηγορία ανήκει δικαιωματικά και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αφού διαθέτει όχι μόνο το σχετικό μπόι (183 εκατοστά και φτου μην την ματιάσουμε), αλλά και εξίσου 'ελαφίσια' χαρακτηριστικά (βλέπε μεγάλα ελαφίσια μάτια).
Ενώ θα ήταν έγκλημα να μην αναφερθούμε εδώ και στην Τζένη Μπαλατσινού, Σταρ Ελλάς 1990, που, αν την δεις από κοντά, συνειδητοποιείς πόσο απύθμενα κοντά βρίσκεται στο πρότυπο γυναίκας που περιγράφουμε. Αρχοντική, αέρινη, εσαεί εντυπωσιακή.

Οι Θεσσαλονικιές που κάνουν τη διαφορά

H 181 εκατοστών Άννα Πρέλεβιτς, Σταρ Ελλάς 2010, νυν παρουσιάστρια και πρώην πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, είναι η τελευταία προσθήκη σε μια ράτσα που στην συμπρωτεύουσα μοιάζει να ευδοκιμεί ιδιαίτερα. Αν και, συνήθως μας βγαίνουν τα κορίτσια εδώ λίγο πιο σέξι. Μάλλον κάτι θα έχει στο νερό, δεν εξηγείται αλλιώς.
Αλλιώς πως εξηγείτε το να μας έχουν προκύψει από την ίδια πόλη οι δυο πιο 'αγέρωχες', γενετικά αψεγάδιαστες, Ελληνίδες των τελευταίων 20 ετών, δηλαδή οι αξιότιμες και αξιοπαίνευτες Κάτια Ζυγούλη και Αλέκα Καμηλά;
Nαι, καθεμία έχει το δικό της στιλ. Αλλά καθεμιά είναι λαμπάδα. Και μάλιστα από εκείνες που κρατάς στο βάθος της ντουλάπας σου για να τις χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά αφού, όσο περνούν τα χρόνια, γίνονται ακόμη πιο πολύτιμες και ακριβοθώρητες.

Η νέα γενιά ηθοποιών

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μαζί με την Ευαγγελία Συριοπούλου από το Σπίτι της Έμμας είναι οι δυο μοναδικές ενζενί που έχουν τα προσόντα να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, αφού όλες οι υπόλοιπες ανερχόμενες που εκτιμώ (Τζένη Θεωνά, Βίκυ Παπαδοπούλου) απλώς δεν διαθέτουν το κατάλληλο ύψος. Αρκεί φυσικά η πρώτη να μείνει στα κιλά που είναι τώρα, καθώς μέχρι πρότινος είχε την τάση να έχει 3-4 παραπάνω.
Πάντως και οι δυο διαθέτουν και το ύψος και το ταλέντο να μας κάνουν να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί τους τα επόμενα (πολλά) χρόνια.

Το καρέ των Playmate

Μοιάζει αντιφατικό για μια Playmate να έχει θέση σε αυτή τη λίστα αφού αυτό που τις χαρακτηρίζει, ως τύπος σώματος, είναι ακριβώς εκείνο το είδος των 'εμπρόσθιων' καμπυλών που μόνο μια καλή ζαριά του DNA ή ένας αξιόπιστος πλαστικός χειρούργος μπορούν να εξασφαλίσουν. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες που ξεχωρίζουν. Όπως π.χ. η 180 εκατοστών Βάσω Κολλιδά, Playmate 2006, με διαφορά η πιο 'μοντελέ' από τις νικήτριες του διαγωνισμού.
Όπως επίσης η -επίσης 180 εκατοστών- Ανδρεανή Τσάφου, Σταρ Πελοπόννησος, Playgirl 2010 (σ.σ. οι φωτό της αναδημοσιεύτηκαν στο ρώσικο Playboy) που έχει ως μεγάλο ατού τα εξαιρετικά μακριά πόδια. Αυτά δηλαδή που την καθιστούν μια από τις 'λαμπάδες' μας.
Εξίσου ψηλά και 'νομίζω μου κόβεται η ανάσα' είναι και τα πόδια της Κεφαλονίτισσας Κιμ Μαντζουράτου, αναπληρωματικής Playmate 2007. Συγκεκριμένα είναι τόσο ψηλά που την κάνουν να δείχνει ακόμη πιο 'ιτιά' από τα 177 εκατοστά της.
Την τετράδα έρχεται και συμπληρώνει η Σίλβια Παπαδάκη. Μια Κρητικοπούλα στην οποία ο Θεός της τα χάρισε όλα απλόχερα καθώς διαθέτει ταυτόχρονα σώμα μοντέλου (και ύψος 177 εκατοστά) με τεράστιο φυσικό στήθος. Το οποίο, ωστόσο, στην περίπτωσή της, δεν μοιάζει παράταιρο. Εξού και την βλέπετε εδώ.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 18 Απρ 2014




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: