Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"Κι έχω την αγάπη πρύμα..." στο Αγγέλων Βήμα



"Κι έχω την αγάπη πρύμα..." είναι ο τίτλος της παράστασης που παρουσιάζουν η μεσόφωνος Κλεονίκη Δεμίρη και ο μαέστρος και κιθαριστής Απόλλων Κουσκουμβεκάκης,το Σάββατο 26 Απριλίου, στο "Αγγέλων Βήμα", Σατωβριάνδου 36.


Τα πλούσια και ζεστά ηχοχρώματα της φωνής και της κιθάρας ξαναδιαβάζουν τα υπέροχα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιάννη Σπανού και του Σταύρου Κουγιουμτζή και προσεγγίζουν με λόγια διάθεση παραδοσιακά νησιώτικα και πολίτικα τραγούδια, σ' ένα πρόγραμμα με χρώματα και αρώματα ελληνικά.

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Η Κλεονίκη Δεμίρη γεννήθηκε στη Λάρισα.

Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες κι έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και σε μουσικές σκηνές της Αθήνας από το 1997 μέχρι σήμερα.

Ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε κλασική κιθάρα με τον Κώστα Κοτσιώλη, από την τάξη του οποίου απέκτησε δίπλωμα σολίστ με Άριστα και βραβείο εξαιρετικής επίδοσης.

Έχει συνεργαστεί με την Προεδρία της Δημοκρατίας συνοδεύοντας τον τ. Πρόεδρο Κωνσταντίνο Στεφανόπoυλο σε επίσημες επισκέψεις του στο εξωτερικό, ερμηνεύοντας έργα αρχαίας Ελληνικής μουσικής (σύνολο Τετρακτύς).

Διδάσκει κιθάρα, μαντολίνο και ανώτερα θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας και στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Ως μαέστρος και ενορχηστρωτής συνεργάζεται με την Ορχήστρα Δωματίου Αθηνών, με την Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα καθώς και με καταξιωμένους καλλιτέχνες του λυρικού και του έντεχνου τραγουδιού, παρουσιάζοντας προγράμματα με όλα σχεδόν τα είδη του ποιοτικού Ελληνικού τραγουδιού του 20ου αιώνα.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 16 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: