Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τα πρέπει και τα μη για ένα σωστό «πέσιμο»!



Δεν ξέρω αν το έχετε διαπιστώσει κι εσείς αλλά κάθε φορά που βγαίνω έξω βλέπω πανέμορφες γυναίκες να «τραβιούνται» με πραγματικά μέτριους εμφανισιακά άντρες. Και τους ωραίους να παραπονιούνται ότι τους έχει φάει η στέρηση.


Σου ακούγεται οικεία η παραπάνω κατάσταση; Υπάρχει εξήγηση. Μία γυναίκα είναι κυρίως εγκεφαλικό ον και όχι οπτικό όπως εμείς οι άντρες. Για αυτό, οι τακτικές προσέγγισης μας πρέπει να είναι πολύ σωστές και μελετημένες για να έρθει το σωστό αποτέλεσμα.

Έκανα λοιπόν, μία συζήτηση με τα κορίτσια του Neopolis και προσπάθησα να βγάλω κάποια συμπεράσματα για το τι είναι αυτό που περιμένει μία γυναίκα από κάποιον που σκοπεύει να την φλερτάρει.

Να μη φαίνεσαι απεριποίητος και τσαπατσούλης
Δεν είχα ιδέα πόσο πολύ ενδιαφέρει τις γυναίκες κάτι τέτοιο. Η τσαπατσουλιά δεν είναι καθόλου ελκυστική, ενώ όλες ζητούν έναν άντρα περιποιημένο που ενδιαφέρεται για την εικόνα του έστω και λίγο. Και προφανώς να κάνει μπάνιο τουλάχιστον 1 φορά το 24ώρο.

Να είσαι ευγενικός
Η ευγένεια από την άλλη είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Η ψευτομαγκιά δεν έριξε ποτέ καμία γκόμενα. Αντίθετα, μία σικάτη κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όχι χαζές ατάκες
«Έι κοπελιά. Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;» Τέτοιου είδους εκφράσεις είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ!

Προσέγγισε την μόνος σου
Μη στέλνεις φίλους σου για την πρώτη επαφή. Και μην παίρνεις κανέναν για παρέα. Πλησίασε την κοπέλα μόνος σου και πες με σιγουριά ότι έχεις να πει. Είναι πολύ καλύτερο.

Να είσαι ειλικρινής
Ποτέ μην πεις ψέματα για να ρίξεις γκόμενα. Για κάποιο λόγο το διαισθάνονται και δεν υπάρχει κάτι πιο ξενέρωτο για αυτές.

Μην κάνεις τον κόπο αν έχεις κοπέλα
Ένα ακόμη στοιχείο με το οποίο συμφώνησαν όλες οι αρθρογράφοι μας. Μην το κάνεις ποτέ. Αν κάποια την εξιτάρει ο δεσμός σου (κακώς!) θα στην πέσει από μόνη της.

Κάνε καλή πρώτη εντύπωση
Αυτό θα το καταφέρεις μόνο αν είσαι ο εαυτός σου. Τώρα, αν θα αρέσεις ή όχι εξαρτάται από την κοπέλα. Δε μπορείς να το αλλάξεις.

Μη στείλεις άπειρα μηνύματα
Σε περίπτωση που μία κοπέλα σου δώσει το κινητό ή το facebook της, μην την πρήξεις με μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μείνε εγκρατής και άφησέ την να ψηθεί λίγο.

Παρέδωσε τα όπλα με στυλ
Αν κάνεις την κίνησή σου και φας το άκυρο τότε μη γίνεις γελοίος. Μη δείξεις ηττοπάθεια και προς θεού μην αρχίσεις να κρίνεις αρνητικά την κοπέλα. Αποχώρησε με αυτοπεποίθηση και στυλ. Κατά 50% θα σου βγάλει το καπέλο για την συμπεριφορά. Κατά το υπόλοιπο 50% θα έρθει να σου μιλήσει η ίδια μετά από λίγο…





Ημερομηνία δημοσίευσης : 23 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: