Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Οι πιο ευρηματικές δικαιολογίες για να μην πάτε στη δουλειά!



Άλλοι άνθρωποι εν μέσω οικονομικής κρίσης ψάχνουν για δουλειά και άλλοι έχουν ήδη δουλειά αλλά ψάχνουν δικαιολογίες για να μη πάνε....


Μπορεί να ακούγεται παράξενο στην εποχή μας κάποιος να μη θέλει να πάει στη δουλειά του, αλλά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις, ειδικότερα τώρα που έρχεται Πάσχα και όλοι θέλουμε να τραβήξουμε τις διακοπές λίγες μέρες παραπάνω. Όμως το να βρει κανείς καλές δικαιολογίες που να μη κινήσουν τις υποψίες του διευθυντή του και ταυτόχρονα να μη δίνει λαβή για σχόλια στους συναδέλφους του δεν είναι εύκολο πράγμα.


Δείτε εδώ μερικές έξυπνες δικαιολογίες για να μη πάτε στη δουλειά σας, τουλάχιστον για μια μέρα, αλλά προσοχή να μη το παρακάνετε.


1.Τροφική δηλητηρίαση, είναι μια έξυπνη δικαιολογία και ας φαίνεται εκ πρώτης όψεως απλοϊκή. Η τροφική δηλητηρίαση κρατά συνήθως μόνο 24 ώρες και δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού, ό,τι πρέπει για λίγο παραπάνω χουζούρι στο κρεβάτι και για μια μέρα σκασιαρχείο από τη δουλειά.


2. Η μητέρα Φύση, στο πλευρό σας. Αν κατοικείτε σε χώρα όπου οι τυφώνες είναι συχνό φαινόμενο, η δικαιολογία «ο τυφώνας μου έσπασε τα παράθυρα του σπιτιού» είναι ό,τι πρέπει, αν μένετε στην ηλιόλουστη Ελλάδα απλά εκμεταλλευτείτε τις μέρες με κακοκαιρία, για παράδειγμα, «βγήκα στη βροχή και αρρώστησα» ή «το αυτοκίνητό μου κόλλησε στο χιόνι».


3. Άρρωστοι συγγενείς. Το να αρρωστήσει ο ηλικιωμένος πατέρας σας, να πάθει καρδιακή ανακοπή η γιαγιά σας ή να πεθάνει η αγαπημένη σας θεία στην επαρχία, είναι μια έξυπνη δικαιολογία και κανένα αφεντικό δεν θα σας αρνηθεί μια «γενναιόδωρη» άδεια μιας ή δύο ημερών! Όμως προσοχή να κρατάτε σημειώσεις, έτσι ώστε να μην αρρωσταίνουν ξανά και ξανά οι ίδιοι συγγενείς ή, ακόμα χειρότερα, να μη πεθαίνουν τα ίδια άτομα δύο φορές. Επίσης προσοχή να μη σας «τελειώσουν» οι συγγενείς, όταν τους χρησιμοποιείτε πολλές φορές!


4. Ειλικρινής δικαιολογία. Πώς θα σας φαινόταν αν λέγατε την αλήθεια; Δηλαδή με απόλυτη ειλικρίνεια εξηγείτε στο αφεντικό σας ότι έχετε προσωπικούς λόγους που δεν μπορείτε να πάτε στη δουλειά. Αν εσείς είστε ένας εργατικός υπάλληλος και το αφεντικό είναι άνθρωπος με κατανόηση, μάλλον δεν θα μπει στον κόπο να ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις.


Πάντως να ξέρετε σε κάθε περίπτωση ότι χρειάζεται να κρατάτε ένα ημερολόγιο που θα καταγράφετε τις κατά καιρούς δικαιολογίες που χρησιμοποιείτε για να μη πέσετε στην παγίδα και πείτε την ίδια δικαιολογία περισσότερο από μία φορά!



Ημερομηνία δημοσίευσης : 18 Απρ 2014




 
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: