Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Πολύ σεξ-λίγη δουλειά η «συνταγή» της ιδανικής μέρας για τους άντρες



Η ιδανική μέρα για τους άντρες αποτελείται από άφθονο σεξ, λίγη δουλειά, μπόλικο φαγητό και αρκετές ώρες συντροφιά με τους φίλους τους, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.


Όπως έδειξε, στη διάρκεια αυτής της ιδανικής μέρας οι άντρες θα περνούσαν κατά μέσον όρο 4 ώρες και 19 λεπτά κάνοντας σεξ, ενώ στη δουλειά τους θα αφιέρωναν 3 ώρες και 36 λεπτά.

Λίγο μικρότερο θα ήταν το χρονικό διάστημα που θα περνούσαν συντροφιά με τους φίλους και την οικογένειά τους (3 ώρες και 22 λεπτά), ενώ στο γεύμα και στο δείπνο τους θα αφιέρωναν 2 ώρες και 38 λεπτά.

Ο χρόνος που θα διέθεταν για την φροντίδα της εμφάνισής τους θα ήταν σημαντικά μικρότερος - μόλις 29 λεπτά - ενώ εξέχουσα θέση σε αυτή την ιδανική ημέρα θα κατείχε ο ύπνος, στον οποίο θα αφιέρωναν τις υπόλοιπες ώρες της.

Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό πολυεθνικής εταιρείας αποσμητικών, έδειξε ακόμα ότι το 51% των νεαρών ανδρών (ηλικίες κάτω των 34 ετών) ανησυχούν ότι χάνουν πολύτιμες στιγμές από τη ζωή τους, εάν δεν έχουν «γεμάτο» όλο το χρόνο τους.

Έτσι, το 25% προσπαθούν διαρκώς να βρίσκουν νέους τρόπους για να εντάσσουν ολοένα περισσότερες εμπειρίες στην ήδη πολυάσχολη ζωή τους - όπως το να γυμνάζονται λίγο αλλά πολύ σκληρά, για να μην αναγκάζονται να αφιερώνουν πολλές ώρες στην γυμναστική.

Επιπλέον, το 64% δεν ησυχάζουν ούτε καν στην... τουαλέτα, αφού ακόμα και εκεί χρησιμοποιούν τα smartphone και τα τάμπλετ τους για να μην χάσουν χρόνο.

Το 26%, εξάλλου, έχει κατά νου μία λίστα με τις πράξεις που πρέπει να κάνει όταν συνευρεθεί ερωτικά με την/τον σύντροφό του!

Επιπλέον, το 20% αξιοποιούν τον χρόνο από και προς τη δουλειά για να μάθουν κάτι (λ.χ. μία ξένη γλώσσα) με τη βοήθεια του τάμπλετ τους.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 21 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: