Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Βγείτε ραντεβού, για να επιστρέψει η ρευστότητα στην αγορά !

Βγείτε ραντεβού, για να επιστρέψει η ρευστότητα στην αγορά !


Βγείτε ραντεβού, για να επιστρέψει η ρευστότητα στην αγορά !

Σε ένα ραντεβού, το... υποψήφιο ζευγάρι πηγαίνει συνήθως για καφέ ή φαγητό, συχνά συνεχίζει σε ένα μπαρ, και καλώς εχόντων των πραγμάτων καταλήγει κάπου ακόμα πιο ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα άτομα που βγαίνουν ραντεβού, ακόμα κι αν δεν περάσουν τόσο καλά, κάνουν καλό στην... οικονομία !
Θέλεις να χάσεις κιλά; Συντονίσου με τις φάσεις της Σελήνης

Θέλεις να χάσεις κιλά; Συντονίσου με τις φάσεις της Σελήνης


σεληνηδιαιτα

Αν έχεις επανειλημμένα προσπαθήσει να χάσεις βάρος, αλλά αποθαρρύνεσαι και σταματάς, αν η δίαιτα σου ξεκινά διαρκώς «από Δευτέρα» και τελειώνει… την Τρίτη, δοκίμασε έναν διαφορετικό τρόπο να αδυνατίσεις: Συντονίσου με τις φάσεις της Σελήνης.
Ο Λούι στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Λούι στον Αστέρα Τρίπολης



Την απόκτηση του 24χρονου μεσοαμυντικού Αργεντινού Μπράιαν Εμάνουλ Λούι απο την Ρασίνγκ Κλαμπ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ρασίνγκ Κλαμπ και παρέμεινε στην ίδια ομάδα μέχρι τη μετακίνησή του στον Αστέρα, συμπαίκτης με τους πρώην παίκτες της ΑΕΚ Σεμπάστιαν Σάχα και Αγκουστίν Πελετιέρι.

«Ο Λούι αποτελεί το ενδέκατο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ, ενώ ήταν διεθνής με την εθνική Κ-20 της χώρας του. Ο Λούι γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1989, έχει ύψος 1.74, ζυγίζει 68 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο27» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του πελοποννησιακού συγκροτήματος.



«Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την χώρα μου για να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και θέλω να τα πάω καλά. Πριν έρθω στον Αστέρα ζήτησα τη γνώμη του Γκρατσίνι και του Μπαστία, που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο. Γνωρίζω πώς ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά πέρσι», δήλωσε ο Λούι.

«Επιθυμία όλων είναι να πάει το ίδιο καλά φέτος και γιατί όχι να πάει ακόμα καλύτερα. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα 90 λεπτά κάθε αγώνα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του ο Αστέρας. Θέλω οι φίλοι της ομάδας να είναι ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για τον Αστέρα», συμπλήρωσε.


Ημερομηνία δημοσίευσης: 31 Αυγ. 2013
Πηγή: newsnow.gr


Technorati Tags: αστερας, αστερας τριπολης, μεταγραφη, μεταγραφες, αργεντινη, super league, .
Ξάνθη - Εργοτέλης 0-0

Ξάνθη - Εργοτέλης 0-0



Η Ξάνθη ήταν καλυτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως ο Εργοτέλης κράτησε το "μηδέν" στην άμυνα και παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είχε τα ηνία στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης στα "Πηγάδια" όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ και έτσι αρκέστηκε στον έναν βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Εργοτέλη.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους άργησαν να μπουν στο παιχνίδι και παρουσίασαν καλή εικόνα μόνο στο δεύτερο μέρος, παρόλα αυτά πέτυχαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστια τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και να παραμείνουν αήττητοι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν πάντως την ευκαιρία να σκοράρουν αν είχαν λίγο παραπάνω τύχη. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 71' με το σουτ στην κίνηση του Μπαντιμπανγκά που βρήκε στο δεξί δοκάρι ενώ οι Ακρίτες θα μετανιώνουν για τη φάση του 84', όταν η κεφαλιά του Βάλλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.



Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Skoda Ξάνθη Αρένα"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής / Βοηθοί: Κάκος (Κερκύρας) / Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσέμα, Μπέρτος (66' Μπαξεβανίδης), Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Μαρίν, Μάνταλος (77' Τριάδης), Μαρσελίνιο (58' Κάλβο), Σολάρι

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Πίτσος, Ρέντζας (44' Γιοβάνοβιτς), Μπαντιμπανγκά (87' Μπουχαλάκης), Καρντόσο, Κοζορώνης, Χαντί, Μπαμ Μπαμ (70' Ρομάνο), Αναστασάκος

Κίτρινες κάρτες: Ντιέ (31'), Παΐτο (49'), Μαρσελίνιο (55'), Μάνταλος (74') / Σαρρής (9'), Τζανακάκης (38'), Πίτσος (40'), Μπαμ Μπαμ (65'), Κοζορώνης (80')

Κόκκινες κάρτες: Πίτσος (90+3', δευτ.κίτρινη)

Ανασκόπηση αγώνα

Η Skoda Ξάνθη μπήκε με άκρως επιθετικό πνεύμα στην αναμέτρηση και με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου είχε δύο αξιόλογες επισκέψεις στα καρέ των Κρητικών.

Η πρώτη καλή της στιγμή ήταν στο 7' όταν ο Σολάρι έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι με πλασέ από πλεονεκτική θέση (μετά από σέντρα του Μαρίν από τα δεξιά) ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μάνταλου δεν βρήκε και αυτή στόχο.

Το ματς συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και η Ξάνθη -που είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα- είχε την επόμενη καλή στιγμή της στο 26', με τον Σολάρι να στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αθανασίου.

Ο Εργοτέλης έδειχνε ανήμπορος να απειλήσει επιθετικά και η Ξάνθη αύξησε και πάλι την πίεσή της στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όπου και έχασε 2 καλές ευκαιρίες.

Ο Μαρσελίνιο απέφυγε δύο αμυντικούς στο 42' όμως δεν "τελείωσε" όπως θα έπρεπε τη φάση στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 43' ο Αθανασίου προχώρησε σε δύσκολη επέμβαση, βγάζοντας σε κόρνερ με το ένα χέρι την κεφαλιά του Μαρσελίνιο.

Το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου (ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα για τον έμπειρο διαιτητή) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με την Ξάνθη όμως να έχει το "πάνω χέρι", κάτι που αποτύπωσαν ανάγλυφα οι 9 τελικές προσπάθειες (57% η κατοχή) έναντι 3 του Εργοτέλη, που όμως δεν απείλησε ούτε μία φορά.



Ο Εργοτέλης εμφανίστηκε περισσότερο δραστήριος μετά την ανάπαυλα και είχε την πρώτη του μεγάλη στιγμή στο ματς στο 54', με το πλασέ του Μπαμ Μπαμ να καταλήγει άουτ, ενώ η Ξάνθη από την πλευρά της "απάντησε" στο 62' με το σουτ του Κάλβο που ήταν επίσης άστοχο.

Οι Κρητικοί πατούσαν πάντως καλύτερα στα πόδια τους στο δεύτερο ημίχρονο και στο 71' δημιούργησαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για κάποια από τις δύο ομάδες.

Ο Χάντι ξέφυγε από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα πήρε ύψος, ο ταχύτατος Μπαντιμπανγκά που παρακολουθούσε την τροχιά της μπάλας έπιασε το μονοκόμματο σουτ με το αριστερό και η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τσέμα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (75') οι παίκτες του Πετράκη βγήκαν γρήγορα στην κόντρα και ο Χάντι εξαπέλυσε δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ξάνθη ήταν εκείνη που έψαξε περισσότερο το γκολ και μετά από αυξανόμενη πίεση στην περιοχή του Αθανασίου, "φλέρταρε" με το 1-0 στο 84'.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλβο από τα δεξιά, ο προωθημένος Βάλλας πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σκοράρει και να γιορτάσει ιδανικά τις 200 συμμετοχές του στη Super League με τη φανέλα των Ακριτών.

Στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία τους ευκαιρία με φάουλ πο κέρδισαν σε πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή, όμως ο Ντιέ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στατιστικά αγώνα

0 Γκολ 0

0 Ασίστ 0

17 Τελικές Προσπάθειες 11

5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3

6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 8

6 Κεφαλιές 0

4 Αποκρούσεις 5

5 Επεμβάσεις 18

27 Κλεψίματα 35

12 Φάουλ 13

2 Οφσάιντ 0

7 Κόρνερ 2

53 Λάθη 42

13/31 Γεμίσματα 5/11



Ημερομηνία δημοσίευσης: 31 Αυγ. 2013

Πηγή:sport24.gr


Technorati Tags: εργοτελης, ξανθη, σκοντα, σουπερ ληγκ, σκοντα ξανθη, scoda, super league.
ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0



Με ένα όμορφο γκολ του Λεοζίνιο η ΑΕΛ Καλλονής πέτυχε την δεύτερη νίκη της στην Super League με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική. Δοκάρι ο Μανούσος για τους τυπικά γηπεδούχους. Λίγα πράγματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) η ΑΕΛ Καλλονής, η οποία επικράτησε με 1-0 στο ΟΑΚΑ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Λέσβου πήρε το "τρίποντο" με γκολ του Λεοζίνιο και έφτασε έτσι στους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα. Παράλληλα είχε και ένα δοκάρι με τον Μανούσο την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρήκε ρυθμό στην αναμέτρηση.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ Καλλονής, η οποία είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιουργώντας 10 τελικές προσπάθειες στην εστία του Βελλίδη και ένα δοκάρι με τον Μανούσο.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα σε κανένα σημείο του πρώτου 45αλέπτου δεν έδειξε κάτι το ιδαίτερο, ενώ είχε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό είχε φάσεις και πέτυχε το γκολ με τον Λεοζίνιο που της έδωσε το δεύτερο "τρίποντο". Ο ΠΑΣ ξύπνησε μετά το γκολ του Βραζιλιάνου, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό στο ματς.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)



Ημερομηνία δημοσίευσης: 31 Αυγ. 2013
Πηγή: http://www.newsnow.gr/article/494638/nikise-ton-pas-i-kalloni.html r />



Technorati Tags: σουπερ ληγκ, καλλονη, γιαννινα, πας, πρωταθλημα.ποδοσφαιρο, super league.
Αλγόριθμος «προβλέπει» τις ειδήσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον στο Twitter

Αλγόριθμος «προβλέπει» τις ειδήσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον στο Twitter



Aλγόριθμο που μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια ποια θέματα θα προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter ισχυρίζεται ότι επινόησε ερευνητής του Πανεπιστημίου ΜΙΤ.
Μια Ελληνίδα στον οίκο Etro

Μια Ελληνίδα στον οίκο Etro


Μια Ελληνίδα στον οίκο Etro

Μια Ελληνίδα καλλονή είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του Etro. Υστερα από μεγάλο casting που πραγματοποίησε, ο περίφημος οίκος του Μιλάνου κατέληξε στην Ροζάνα Γεωργίου προκειμένου να τον εκπροσωπήσει στη νέα παγκόσμια καμπάνια του για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013-2014.
Μύθοι για την εκγύμναση των κοιλιακών μυών

Μύθοι για την εκγύμναση των κοιλιακών μυών



Αν παρά την επίπονη γυμναστική, δεν βλέπετε βελτίωση στους κοιλιακούς μύες, ίσως η μέθοδός σας είναι λανθασμένη. Διαβάστε παρακάτω πέντε μύθους για τους μύες της κοιλίας και την εκγύμνασή τους...
Ο κρύος καφές συμβάλει στην ενυδάτωση

Ο κρύος καφές συμβάλει στην ενυδάτωση



Η κατανάλωση καφέ αποτελεί καθημερινή συνήθεια των περισσοτέρων ανθρώπων. Το χειμώνα τον προτιμούν καυτό, το καλοκαίρι όμως οι περισσότεροι απολαμβάνουν παγωμένους καφέδες.
Brain Divided | όλα του ραντεβού δύσκολα!  ( video )

Brain Divided | όλα του ραντεβού δύσκολα! ( video )



Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους της Pixar με τίτλο Brain Divided δίνει με πολύ χιουμοριστικό τρόπο μια εικόνα της σύγχυσης που επικρατεί στο μυαλό μας όταν βγαίνουμε πρώτο ραντεβού! Ο νεαρός πρωταγωνιστής φαίνεται να τα πηγαίνει... μμμ, όχι και τόσο καλά, αφού διχάζεται από το μυαλό του - κυριολεκτικά! Δείτε τι επακολουθεί
FIFA 14: Μεγάλη μπάλα η ομάδα φέτος…  ( photos )

FIFA 14: Μεγάλη μπάλα η ομάδα φέτος… ( photos )


Ας αρχίσουμε από τα βασικά: η όλη εμπειρία είναι απόλυτα τηλεοπτική. Όπως και στην περίπτωση του NBA 2K14, έτσι κι εδώ, το παιχνίδι κερδίζει επάξια το αυτοκολλητάκι «As seen on TV», αφού τα όσα θα δεις στην οθόνη σου θυμίζουν τα όσα βλέπεις στα Novasports καθημερινά.
Ο σύντροφός μου έχει «κλειστεί» στον εαυτό του. Τι να κάνω;

Ο σύντροφός μου έχει «κλειστεί» στον εαυτό του. Τι να κάνω;


κλειστεί εαυτός

Όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα έχεις την ανάγκη να το συζητήσεις. Εκείνος όμως προτιμά να απομονώνεται από εσένα και μένεις μόνη να αναρωτιέσαι τι του συμβαίνει.
Χάλασε η συνεργασία Βανδή - Ζήνα... Απίστευτο παρασκήνιο...

Χάλασε η συνεργασία Βανδή - Ζήνα... Απίστευτο παρασκήνιο...


Μόνο στο Newspistol: Χάλασε η συνεργασία Βανδή - Ζήνα... Απίστευτο παρασκήνιο...

Και ενώ ήταν απο τα πρώτα σχήματα που είχαν οριστικοποιηθεί για τον φετινό χειμώνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου χάλασε και είναι και οριστικό. Πέγκυ και Δέσποινα θα χαράξουν διαφορετικές πορείες και οχι κοινή γραμμή.....
Τα παραπανίσια κιλά αλλάζουν την προσωπικότητά μας

Τα παραπανίσια κιλά αλλάζουν την προσωπικότητά μας



Η αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να επηρεάζει και την προσωπικότητά μας, κάνοντας μας πιο παρορμητικούς και πιο αδύναμους μπροστά στους πειρασμούς, αναφέρουν επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.
Πώς να μειώσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού

Πώς να μειώσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού

Πώς να μειώσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού

Γλιτώστε χρήματα μηνιαίως… μέσα από μικρά έξυπνα tips που θα χαμηλώσουν την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι ή το γραφείο σας! Οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στηρίζοντας το περιβάλλον, αλλά και το πορτοφόλι σας…

Τα σήματα της ανακύκλωσης

Τα σήματα της ανακύκλωσης



Πολλά προϊόντα έχουν στο πίσω μέρος τους, σήματα που δεν γνωρίζουμε. Κάποια από αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Βοηθούν στη σωστή απόρριψή μετά τη χρήση τους καθώς και την ανακύκλωσή τους. Οφείλουμε να τα γνωρίσουμε λοιπόν, καθώς πρόκειται για ένα είδος νέου «αλφαβήτου» για τους υπεύθυνους καταναλωτές με οικολογική συνείδηση. Ας δούμε τι σημαίνουν τα σήματα της ανακύκλωσης που αναγράφονται στα προϊόντα.
Γιατί οι άντρες λατρεύουν τα ψηλά τακούνια στο κρεβάτι; Ήρθε η ώρα να μάθεις

Γιατί οι άντρες λατρεύουν τα ψηλά τακούνια στο κρεβάτι; Ήρθε η ώρα να μάθεις

heels


Αν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να ανάψετε τον άντρα σας στο κρεβάτι, ξεθάψτε τις πιο ψηλές σέξι γόβες σας και φορέστε τις την ώρα του σεξ.
Οι κρυφοί κίνδυνοι ενός κινητού για το παιδί σας

Οι κρυφοί κίνδυνοι ενός κινητού για το παιδί σας


Οι κρυφοί κίνδυνοι ενός κινητού για το παιδί σας

Τα smartphones «πηγαίνουν»… σε εκατομμύρια σχολεία παγκοσμίως, ακόμα και δημοτικών, με τους μαθητές να μετατρέπονται στο στόχο των επιτήδειων του ίντερνετ. Πρόκειται για μια σύγχρονη ειρωνεία: Οι γονείς δίνουν τα κινητά με σκοπό την ασφάλεια των παιδιών τους, καταφέρνοντας όμως να τα θέσουν σε κίνδυνο!
Η Μαίρη Συνατσάκη οριστικά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!

Η Μαίρη Συνατσάκη οριστικά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!



Σαν να μην πέρασε μια μέρα κι ας έχουν περάσει ουσιαστικά σχεδόν δύο χρόνια... Ναι, σαν να μην πέρασε μία μέρα η Μαίρη Συνατσάκη θα ξεκινήσει και πάλι το πρωινό ξύπνημα και θα αποκτήσει ξανά... κακές παρέες, με την καλή έννοια πάντα!
5 πράγματα που πρέπει να κάνεις ακόμα μία φορά πριν τελειώσει το καλοκαίρι

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις ακόμα μία φορά πριν τελειώσει το καλοκαίρι


5 πράγματα που πρέπει να κάνεις ακόμα μία φορά πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το καλοκαίρι υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε με το αγόρι σου για άλλη μία φορά πρωτού τα αφήσετε πίσω σας για έναν ακόμη χρόνο.
Πυρετός: Ο πιο παρεξηγημένος μας σύμμαχος

Πυρετός: Ο πιο παρεξηγημένος μας σύμμαχος


Πυρετός: Ο πιο παρεξηγημένος μας σύμμαχος

Συχνά ταυτίζουμε τον πυρετό με την ασθένεια. Νομίζουμε ότι εάν ρίξουμε τον πυρετό θεραπευόμαστε και δεν κινδυνεύουμε από μηνιγγίτιδα, πνευμονία ή κάτι άλλο σοβαρό. Δεν είναι λίγες οι φορές που η αύξηση της θερμοκρασίας δεν είναι καν πυρετός, αλλά οφείλεται σε άλλες καταστάσεις όπως αυξημένο μεταβολισμό, καύσεις ή άσκηση.
Ουρολοίμωξη: Τί ακριβώς είναι, πρόληψη και θεραπεία

Ουρολοίμωξη: Τί ακριβώς είναι, πρόληψη και θεραπεία


Ουρολοίμωξη: Τί ακριβώς είναι, πρόληψη και θεραπεία

Το κολύμπι, το σεξ, ένα μικρόβιο μπορεί να σου προκαλέσουν ουρολοίμωξη. Μάθε τί ακριβώς πρέπει να κάνεις για να την προλάβεις, και πώς θα την αντιμετωπίσεις.
O Γιάννης Κότσιρας στην Τεχνόπολις τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

O Γιάννης Κότσιρας στην Τεχνόπολις τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου


O Γιάννης Κότσιρας στην Τεχνόπολις τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Ο Γιάννης Κότσιρας ανοίγει για τελευταία φορά το Μουσικό Κουτί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην “Τεχνόπολις” ως κατάληξη της καλοκαιρινής του περιοδείας και στήνει ένα φεστιβάλ γιορτή της μουσικής και του κοινωνικού ακτιβισμού.
Τα ποτά με τις λιγότερες θερμίδες

Τα ποτά με τις λιγότερες θερμίδες


Φωτογραφία για Ποια ποτά έχουν τις λιγότερες θερμίδες;

Τα αλκοολούχα ποτά που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μας 'χαρίζουν' επιπλέον θερμίδες και κιλά και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν θέλουμε να διατηρήσουμε τηγραμμή και τη σιλουέτα μας.
Τρελαίνει ο 6χρονος ντράμερ στο "Welcome To The Jungle" των Guns N Roses

Τρελαίνει ο 6χρονος ντράμερ στο "Welcome To The Jungle" των Guns N Roses


ΒΙΝΤΕΟ-Τρελαίνει ο 6χρονος ντράμερ

Όσοι είστε λάτρεις της ροκ μουσικής και, ειδικά, όσοι είστε θαυμαστές των Guns N Roses θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση του τραγουδιού «Welcome To The Jungle» από ντράμερ που μπορεί να συναγωνιστεί κορυφαίους επαγγελματίες του είδους.
Αυτές είναι 20 αστείες δικαιολογίες για να μην πάτε στη δουλειά!

Αυτές είναι 20 αστείες δικαιολογίες για να μην πάτε στη δουλειά!


Αυτές είναι 20 αστείες δικαιολογίες για να μην πάτε στη δουλειά!

Το καλοκαίρι τελειώνει και οι περισσότεροι επιστρέφουν στις δουλειές τους με ένα αίσθημα στεναχώριας και την κλασσική σκέψη «να είχα μία ακόμη ημέρα». Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγοι αυτοί που ρισκάρουν και κάνουν κοπάνα ούτως ώστε να καθίσουν ακόμη μια ημέρα αναπαυτικά...
Δείτε την έγκυο Ελενα Παπαρίζου

Δείτε την έγκυο Ελενα Παπαρίζου



Η τραγουδίστρια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Γι αυτό και στην πρόσφατη συναυλία στη Τήνο δεν ήθελε να κρύψει τη κοιλίτσα της!
Στην Ελλάδα ο Πράνιτς! Υπογράφει τριετές συμβόλαιο με Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα ο Πράνιτς! Υπογράφει τριετές συμβόλαιο με Παναθηναϊκό



Ο Ντάνιελ Πράνιτς έφτασε λίγο μετά τις 12.00 στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα τυπικά και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Η Νατάσσα Μποφίλιου σήμερα live στα Αισχύλεια

Η Νατάσσα Μποφίλιου σήμερα live στα Αισχύλεια


Main_slider

Η παράσταση τo «Πέρασμα των Μάγων» συνεχίζει την πορεία της, αυτή τη φορά στα Αισχύλεια, και μοιράζει αυτή τη γοητεία της Νατάσσας Μποφίλιου και της παρέας της, Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που έχει καταφέρει να διανύσει χιλιόμετρα με επιτυχία και να αποδείξει ότι όταν νέοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους, έχουν αποτέλεσμα και μεγάλη «πέραση».
Ο Γιώργος Αυτιάς θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων

Ο Γιώργος Αυτιάς θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων


Παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων ο Γιώργος Αυτιάς!

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Αυτιάς θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων! Ο έμπειρος δημοσιογράφος δέχθηκε την πρόταση του Σταμάτη Μαλέλη να ενισχύσει και καθημερινά τον ΣΚΑΪ
Η ακρίβεια θηλιά για τα νοικοκυριά

Η ακρίβεια θηλιά για τα νοικοκυριά



Υποτίμηση εισοδημάτων και ανατιμήσεις στα τρόφιμα καταγράφει έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών. Εν μέσω βαθιάς ύφεσης και καθίζησης της κατανάλωσης η ακρίβεια παραμένει στο... ύψος της, δυσκολεύοντας τη διαβίωση των νοικοκυριών.
Λίλι Κόλινς: Αστέρι από κούνια

Λίλι Κόλινς: Αστέρι από κούνια


Γλυκιά Χιονάτη στην ταινία «Mirror-Mirror», με την Τζούλια Ρόμπερτς στον ρόλο της κακιάς μητριάς

Νέα, όμορφη, ταλαντούχα και με διάσημο επώνυμο. Μόλις 24 χρόνων, η Λίλι,κόρη του διάσημου μουσικού Φιλ Κόλινς,έχει ήδη υποδυθεί χαρακτήρες φανταστικούς και παραμυθένιους. Και η ίδια η ζωή της όμως δεν απέχει πολύ από το παραμύθι
Ποια είναι η στάση της Ελλάδας για το πιθανό χτύπημα στη Συρία;

Ποια είναι η στάση της Ελλάδας για το πιθανό χτύπημα στη Συρία;


Ποια είναι η στάση της Ελλάδας για το πιθανό χτύπημα στη Συρία;

Στη βάση της Σούδας και στα δύο σχέδια, το «Ιώνη» και το «Κόσμος» συνοψίζεται η συνδρομή της Ελλάδας σε μια ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
Στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Νίνης

Στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Νίνης


Στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Νίνης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα συζητήσει τα τυπικά με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τον μονοετή δανεισμό του από την Πάρμα.