Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

The Hangover 3: η ταινία που αναμένεται να σπάσει ταμεία!



Ο Τοντ Φίλιπς σκηνοθετεί για τρίτη φορά μια ταινία Hangover. Μόνο που...αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος. Αυτή τη φορά δεν θα παρακολουθήσουμε κανένα μπάτσελορ πάρτυ. Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον, και...εκτός απροόπτου, όλα καλά θα πάνε...μόνο που στις ταινίες Hangover, αυτό το "απρόοπτο" είναι ο κανόνας! Όταν η γνωστή «αγέλη», αντροπαρέα, όπως θέλετε πείτε την, βγει στο δρόμο, όλα είναι πιθανά.

Για άλλη μια φορά ο Ζακ Γαλιφιανάκης, κλέβει την παράσταση με την..."αφασία" του -η δικαιολογία που ακούμε στο trailer είναι πως έκοψε τα χάπια το τελευταίο εξάμηνο. Δίπλα του ο πρόσφατα υποψήφιος για Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου Μπράντλεϊ Κούπερ, και οι Εντ Χελμς, Κεν Τζέονγκ, Χέδερ Γκράχαμ, Τζάστιν Μπάρθα, Τζον Γκούντμαν. 














Πώς θα κλείσει άραγε το τρίτο μέρος της επικής κωμωδίας που έκανε σταρ τον Μπράντλεϊ Κούπερ και από ότι φαίνεται θα απογειώσει τον Τζορτζ Γαλιφιανάκη, στο τρίτο μέρος της; 

Τι μπορεί να πάθει μια καμηλοπάρδαλη που βρίσκεται υπό την ευθύνη του; Πόσα έχουν δια\δαχθεί ο ένας από τον άλλον, οι φίλοι της παρέας, από τη μέχρι τώρα παράλληλη πορεία τους; Και τέλος, το τρίτο μέρος της σειράς, θα είναι και το τελευταίο; 

Στα δύο Hangover που προηγήθηκαν το κεντρικό θέμα ήταν πάντα ένας γάμος! Στο πρώτοHangover, οι Μπράντλεϊ Κούπερ -ποιος να περίμενε τότε ότι το 2013 θα ήταν υποψήφιος για Όκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου- Εντ Χελμς και Ζακ Γαλιφιανάκης, ως Φιλ, Στου και Άλαν αντίστοιχα, περνούν μια τρελή νύχτα ξεφαντώματος στο Λας Βέγκας, πριν το γάμο του κολλητού τους Νταγκ (Τζάστι Μπάρθα), με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα ο γαμπρός να είναι...άφαντος! Η σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς και οι τρελές περιπέτειες των τριών φίλων αλλά και το ταίριασμα των χαρακτήρων τους, οδήγησε σε μεγάλη εισπρακτκή επιτυχία με επακόλουθη συνέπεια τοHangover II, to 2011! 

Το Hangover II, γράφτηκε στην κινηματογραφική ιστορία ως η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών (στην κατηγορία των R rated ταινιών) και απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ! Εννοείται πως τα γυρίσματα της ταινίας αυτής στην εξωτική Ταϊλάνδη συνέβαλαν απίστευτα στην απογείωση της ταινίας! Οι τέσσερις φίλοι αυτή τη φορά ταξιδεύουν για το μπάτσελορ πάρτι, πριν το γάμο του Στου (Εντ Χελμς) στην Ταϊλάνδη. Καμένος ήδη από τις περιπέτειές του στο Λας Βέγκας - στην πρώτη ταινία- ο Στου οργανώνει απλά ένα ήσυχο γεύμα...έλα όμως που και η Μπανγκόκ θα αναστατωθεί από την τρελή αντροπαρέα! 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: