Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Samsung Galaxy Note III. Ένα 4+4+8-core τέρας επιδόσεων!



Αν και δεν θα δούμε το Galaxy S 4 στην Ευρώπη με το Exynos 5 Octa SoC, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε συσκευή που να το ενσωματώνει στην Γηραιά Ήπειρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Galaxy Note III θα ενσωματώνει το συγκεκριμένο 4+4-core SoC το οποίο αναμένεται να ενσωματώνει επιπλέον και το υποσύστημα γραφικών Mali-450 με 8 πυρήνες γραφικών!


Εκτός από τα παραπάνω, περιμένουμε το Galaxy Note III να διαθέτει 3GB RAM, 5,99 ίντσων οθόνη Super AMOLED με ανάλυση 1080p, κάμερα 13 Megapixels όμοια με εκείνη του Galaxy S 4 καθώς και κάμερα για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα 2.0 Megapixels.

Φυσικά θα υποστηρίζονται όλες οι “έξυπνες” λειτουργίες που είδαμε στο Galaxy S 4 (εξυπνη κύληση, έξυπνη διαμονή, air gesture κ.α) και επιπλέον θα συνοδεύεται από S Pen. Φημολογείται επίσης ότι θα εξοπλίζεται με την έκδοση Android v4.3 αλλά και το γνωστό Nature UX user interface της Samsung. H Samsung έχει θορυβηθεί με την επιτυχία του HTC One και τις αρνητικές κριτικές που αφορούν στην πλαστική κατασκευή του Galaxy S 4 και είναι πολύ πιθανό να μην θέλει να ρισκάρει για ακόμη μία φορά με το πλαστικό σε μία ναυαρχίδα της.

Αυτό σημαίνει, ότι η παρακάτω φωτογραφία που είχε διαρρεύσει πριν λίγο καιρό να μην… αποκαλύπτει την τελική έκδοση της συσκευής. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, το Galaxy Note III να διαθέτει μέρη από μέταλλο. Λογικά, θα κάνει την εμφάνιση του στην έκθεση IFA 2013 τον Σεπτέμβριο, στο Βερολίνο.

NOTE III




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: