Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Oλυμπιακος VS Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο



Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού παραμένουν σε εγρήγορση και σε ένα διάλλειμα από τη... λονδρέζικη διάθεσή του θα επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο και στο ΟΑΚΑ. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την φετινή έκπληξη, που ακούει στο όνομα Αστέρας Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (20:30, ΑΝΤ1- ΟTE sport 1).



Οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν το 16ο νταμπλ στην ιστορία τους και 26ο Κύπελλο, μια και πριν από μερικές εβδομάδες πανηγύρισαν την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

Αντίθετα, αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή των Αρκάδων σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουν να συνδυάσουν αυτή την ιστορική στιγμή με την κατάκτηση του τροπαίου.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χουάν Πάμπλο Πίνο, εν αντιθέσει με τους Λεάντρο Γκρέκο και Παναγιώτη Βλαχοδήμο, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τον Μίτσελ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμού βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης στον Αστέρα, καθώς ο Φούλοπ προπονήθηκε κανονικά, ενώ ερωτηματικό είναι ο Μπαρτολίνι που υποφέρει από ενοχλήσεις.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρες, Σέτι, Ουσέρο, Ουρτάδο, Κουρμπέλης, Κοντοές, Λέντσε, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Περόνε, Καλαντζής, Μπακασέτας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: