Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κριστίνα Χέντριξ: Πριν το "Mad Men" δεν "σταύρωνε" ρόλο


Κριστίνα Χέντριξ: Πριν το

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη, το κασέ της εκρηκτικής ηθοποιού με τα κατακόκκινα μαλλιά και τις πλούσιες καμπύλες εκτοξεύτηκε στα ύψη!


Η Τζόαν Χάρις του Mad Men καίει καρδιές όχι μόνο στη διάσημη τηλεοπτική σειρά, αλλά και στην αληθινή ζωή, έχοντας αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.
Ωστόσο, όπως η ίδια η Κριστίνα Χέντριξ παραδέχθηκε, δεν ήταν όλα ρόδινα προτού πρωταγωνιστήσει στο αμερικάνικο βραβευμένο σίριαλ.
"Πριν τη συμμετοχή μου στο Mad Men, με είχαν απορρίψει από τις περισσότερες οντισιόν που είχα συμμετάσχει. Δεν το πήρα προσωπικά όμως" δήλωσε στο περιοδικό Flare και πρόσθεσε: "Μπορεί να είχες μια από τις πιο πετυχημένες οντισιόν της ζωής σου, αλλά τελικά να συνειδητοποιήσουν πως απλά δεν ταιριάζεις για το ρόλο. Δεν είναι ότι δεν είσαι καλός. Απλά δεν ταιριάζουν οι χημείες".
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις πληθωρικές καμπύλες της και πως δεν σκοπεύει να ακολουθήσει ποτέ πρόγραμμα διατροφής για να αδυνατίσει:
"Δεν ήμουν ποτέ αδύνατη και λατρεύω τις καμπύλες μου. Ελπίζω να μπορέσω να διατηρήσω το σώμα μου μέσα στα υπόλοιπα χρόνια και να μπορώ να με κοιτάζω στον καθρέφτη" δήλωσε η ηθοποιός.
Τέλος, η Χέντριξ ανέφερε πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα καλά κοκτέιλ, τη τζαζ μουσική, ενώ θεωρεί την έξοδο για φαγητό ολόκληρη τελετουργία.
"Μου αρέσει πολύ να ετοιμάζομαι και να βγαίνω για φαγητό. Δεν μου αρέσει η προχειρότητα".



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: