Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Από το χειμώνα στην αγορά το iPhone 5S


Από το χειμώνα στην αγορά το iPhone 5S

Για να αποφευχθούν οι γνωστές καθυστερήσεις, οι λίστες αναμονής και οι ουρές έξω από τα Apple Stores, η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές της να ξεκινήσουν τον Ιούνιο τη μαζική παραγωγή του smartphone, που προφανώς θα ονομάζεται iPhone 5S.


Η πληροφορία έρχεται από το αξιόπιστο ιαπωνικό site Nikkan και μεταφράστηκε από το Cult of Mac. Το Nikkan στηρίζεται σε πληροφορίες από το στρατόπεδο της Sharp, η οποία, τον επόμενο μήνα, βάζει μπρος τις μηχανές στο περίφημο Kameyama Plant, για την παραγωγή IPS LCD οθονών για το iPhone 5S.

Και, απ' ό,τι φαίνεται, δεν είναι μόνο η Sharp, που θα προμηθεύσει με οθόνες το επερχόμενο iPhone. Τόσο η Japan Display, όσο και η LG, ξεκινούν τον Ιούνιο την παραγωγή. Πάντως, σύμφωνα με το thegang.gr, η βασική είδηση, που προκύπτει από τα συμφραζόμενα, είναι ότι το επόμενο iPhone δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Αν αληθεύει το ιαπωνικό δημοσίευμα, το 5S θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο (προς χειμώνα), κόντρα στις φήμες, που το έφερναν κοντά μας ακόμη και αυτό το Μάιο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: