Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Νέα θήκη για iPad με πληκτρολόγιο bluetooth



Ένα νέο περιφερειακό για iPad παρουσίασε η Logitech. Το πληκτρολόγιο-θήκη Logitech® FabricSkin για iPad® έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει τόσο με το iPad αλλά και με το προσωπικό στυλ του ιδιοκτήτη του.


Με έντονα χρώματα και επιφάνεια από υψηλής ποιότητας ύφασμα, η νέα αυτή θήκη προστατεύει την ταμπλέτα και από τις δύο όψεις της, δίνοντάς της μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Όπως εξήγησε ο Mike Culver, αντιπρόεδρος εταιρικής ανάπτυξης για περιφερειακά ταμπλέτας της Logitech, «σε αυτή τη θήκη συνδυάσαμε στοιχεία από τον κόσμο της μόδας, με την κορυφαία αίσθηση πληκτρολόγησης, μια παράδοση της Logitech, ώστε τελικά να προσφέρουμε ένα άλλο επίπεδο εμφάνισης στα περιφερειακά για iPad. Η θήκη-πληκτρολόγιο Logitech FabricSkin δίνει κάτι παραπάνω από ένα κέλυφος προστασίας για το iPad. Του προσφέρει μια ξεχωριστή εμφάνιση που αντανακλά και το προσωπικό μας στυλ».



Η Logitech συνεργάστηκε με παγκόσμια γνωστούς σχεδιαστές, για να καταλήξει σε μια σειρά από κομψά υφάσματα και μια τολμηρή παλέτα χρωμάτων και να τα συνδυάσει σε ένα σχέδιο με καθαρές γραμμές. Έτσι το Logitech FabricSkin προσφέρεται σε μια σειρά αποχρώσεων (ανάμεσά τους τα Urban Grey, Carbon Black) και σε ποικιλία μοντέρνων καλυμμάτων από ματ δέρμα μέχρι λεπτά υφασμένο βαμβακερό. «Εξελίσσοντας χρώματα και υλικά που προκαλούν τις αισθήσεις μας ενώ απευθύνονται στην προσωπικότητά μας, η Logitech πέτυχε να κάνει ξανά την κατοχή ενός iPad μια μοναδική εμπειρία» εξήγησε η Beatrice Santiccioli, μια διεθνώς γνωστή σχεδιάστρια και ειδικός χρώματων.



«Προσωπικά, προσέφερα τις γνώσεις μου στο χρώμα και το σχέδιο ώστε στη Logitech να επιλέξουν μια σειρά από υλικά όπως και μια παλέτα από αποχρώσεις, τα οποία δημιουργούν ένα ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με το στυλ ζωής του καθενός μας».



Το Logitech FabricSkin διαθέτει το πρώτο πληκτρολόγιο Bluetooth® με πλήκτρα απόλυτα ενσωματωμένα σε ένα υφασμάτινο εσωτερικό. Τα πλήκτρα πλήρους μεγέθους προσφέρουν την αίσθηση αφής που έχουμε συνηθίσει σε ένα τυπικό πληκτρολόγιο, αλλά με πολύ κομψή εμφάνιση. Όσο για τα ποιοτικά υφάσματα που καλύπτουν το εξωτερικό της θήκης, έχουν μια υγρο-απωθητική νάνο-επικάλυψη, ώστε να διατηρούνται καθαρά και να δείχνουν καινούργια ακόμη και σε βάθος χρόνου. Κρυμμένοι μαγνήτες στηρίζουν το iPad σε δύο βολικές γωνίες, το ασφαλίζουν σε θέση πληκτρολόγησης, ενώ διασφαλίζουν ότι η θήκη θα παραμείνει κλειστή όταν μετακινούμαστε.




Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Logitech FabricSkin Keyboard Folio για iPad αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη από τον Μάιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 149,99 ευρώ.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: