Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Dance stretching: το νέο είδος γυμναστικής!


Dance stretching: το νέο είδος γυμναστικής!

Εάν αναζητάς ένα νέο είδος γυμναστικής που θα σου χαρίσει ευλυγισία, ενδυνάμωση, ευεξία και καλή διάθεση χωρίς να κοιτάς συνεχώς το ρολόι σου, τότε το dance stretching είναι μάλλον το κατάλληλο.
Dance stretching ή χορευτική γυμναστική, είναι μία νέα τεχνική αεροβικής άσκησης που βασίζεται σε χορευτικές κινήσεις του μπαλέτου και του σύγχρονου χορού, σε συνδυασμό με διατατικές ασκήσεις pilates και yoga.

Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να ιδρώσουν, να χάσουν λίπος, να τονώσουν τους μυς, με ευχάριστο τρόπο, χωρίς να εξαντληθούν. Με το dance stretching δυναμώνεις τους μυς, κυρίως τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους που ευθύνονται για την καλή στάση του κορμού και του σώματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεις την ισορροπία, την ευκινησία και την ελαστικότητα. Είναι ιδανική άθληση για τους καταπονημένους μυς και τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αρθρώσεις.

Τα μαθήματα συνήθως διαρκούν μιάμιση ώρα και με ένα έντονο μάθημα μπορείς να χάσεις μέχρι και 500 θερμίδες. Ψάξε λοιπόν στο πλησιέστερο γυμναστήριο ή κέντρο χορού της γειτονιάς σου, για να απολαύσεις άμεσα τα φυσικά και ψυχικά οφέλη της χορευτικής γυμναστικής.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: