Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η Μαντόνα τα πέταξε στο κόκκινο χαλί!



Η σούπερσταρ που τελευταία σαν να νιώθει ότι χάνει έδαφος και κάνει τα πάντα για λίγη ακόμη δημοσιότητα και λίγα φλας παραπάνω, παρευρέθηκε στο ετήσιο Costume Institute Gala


Η Μαντόνα (Madonna) που τελευταία σαν να νιώθει ότι χάνει έδαφος και κάνει τα πάντα για λίγη ακόμη δημοσιότητα και λίγα φλας παραπάνω, παρευρέθηκε στο ετήσιο Costume Institute Gala (γνωστό και ως Met Ball ή Met Gala) που διοργανώθηκε για ακόμα μία χρονιά στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας.

Το event θεωρείται "η απόλυτη βραδιά της Μόδας" και εγκαινιάζει κάθε χρόνο την έκθεση του Costume Intitute (τμήμα του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης). Το θέμα του φετινού Met Ball ήταν "PUNK: Chaos To Couture" και πολλές ήταν οι καλεσμένες που τίμησαν το θέμα με ιδιαίτερα εκκεντρικές εμφανίσεις.

Η Μαντόνα που πολλές φορές προσπάθησε να προβάλλει ένα συντηρητικό προφίλ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μία εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ... Δείτε τις φωτογραφίες της με το ταρτάν σακάκι (Givenchy), το σκισμένο καλσόν δίχτυ φορεμένο σαν σορτς και χωρίς παντελόνι... Το σύνολο συμπλήρωναν ένα ζευγάρι φούξια γόβες.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: