Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Διάσημες… φοβίες!



Ο φόβος για τα ύψη, τις αράχνες και τα φίδια δεν είναι κάτι πρωτάκουστο! Ο φόβος της τσίχλας, του νερού ή των επίπλων όμως είναι κάτι πραγματικά ασυνήθιστο!


Η Kristen Stewart σιχαίνεται τα άλογα, εξαιτίας παιδικού τραύματος! Μια πτώση που είχε μικρή ήταν η αιτία να απαρνηθεί αυτά τα κατά τα άλλα πανέμορφα ζώα!

Ο Billy Bob Thornton δεν θέλει να βλέπει με τίποτα τα έπιπλα αντίκες, τις σαύρες και τα αεροσκάφη!

Η Pamela Anderson όσο κουλό και αν ακούγεται φοβάται τους καθρέφτες και δεν μπορεί να βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση! Τώρα θα εύλογα θα αναρωτηθείτε που βάφεται και που φρεσκάρει τη μούρη και τα υπέροχα στήθη της η ηθοποιός! Μάλλον καθρεπτίζεται στις λίμνες και τις θάλασσες εξ ου και το Μπέιγουτς!!!

Ο Orlando Bloom δεν μπορεί να ακούει ούτε το παραμύθι με τα 3 γουρουνάκια από το φόβο του για αυτά τα ζώα!

Η Nicole Kidman φοβάται τις πεταλούδες από τότε που ήταν μαθήτρια! «Όταν πήγαινα σχολείο και έβλεπα στην πύλη να κάθονται πεταλούδες έκανα τα πάντα για να μπω μέσα στο κτίριο από άλλη είσοδο!!» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν!

Η Tyra Banks δε θα έκανε φωτογράφιση με δελφίνια ακόμη και αν της έταζες χρυσάφι!!! «Φοβάμαι ακόμη και όταν μιλάω για αυτά» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν το μοντέλο!

Η μοναδική Oprah πάσχει από τσιχλοφοβία! Ο φόβος της ξεκίνησε από τότε που ήταν παιδί, όταν η γιαγιά της έβαζε τις τσίχλες της στο ντουλάπι!!

Ο Johnny Depp φοβάται τους κλόουν !!!

Ο Woody Allen είναι περιπτωσάρα, αφού εκτός από το θάνατο, φοβάται την κίνηση στους δρόμους, τα ασανσέρ, τα τούνελ και επίσης σιχαίνεται το μπάνιο!!

Μετά από αυτά συνειδητοποιείς πόσο λάθος κάνουμε όταν θεοποιούμε τους διάσημους, δεν παύουν παρά να είναι άνθρωποι και αυτοί με αδυναμίες σαν τις δικές μας (ή και χειρότερες).



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: