Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Και πάλι αύριο στο εδώλιο ο Τσοχατζόπουλος


Και πάλι αύριο στο εδώλιο ο Τσοχατζόπουλος

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα βρεθεί εκ νέου αύριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μαζί με ακόμα 18 συγκατηγορούμενούς του, στη δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Η δίκη ξεκίνησε στις 22 Απριλίου και αναβλήθηκε για τις 8 του μήνα.


Όλοι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι, πλην του Νίκου Ζήγρα, εξάδελφου του κ. Τσοχατζόπουλου, ο οποίος είχε ήδη ομολογήσει στον ανακριτή την ενοχή του. “Σ' αυτή την υπόθεση που μ' έχει εμπλέξει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ζητώ συγγνώμη απ' όλο τον κόσμο, καθώς και την επιείκεια και κατανόηση του δικαστή” δήλωσε.

“Αρνούμαι απόλυτα το κατηγορητήριο με το οποίο συστηματικά επιχειρείται να δοθεί η εντύπωση μιας εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό να ξεπλυθούν χρήματα μετά από δήθεν δωροδοκία του υπουργού Εθνικής Αμύνης. Διετέλεσα υπουργός επί 6 χρόνια, έκανα το καλύτερο για να μην υπάρχουν κατηγορίες, όπως αυτό το κατάπτυστο κατηγορητήριο” δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Επίσης ζήτησε την αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, λέγοντας “εμένα ζητούσαν και συνέλαβαν τη γυναίκα μου”.

Το δικαστήριο αναμένεται να συνεδριάζει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η εκδίκαση πριν συμπληρωθεί το 18μηνο - ανώτατο όριο προφυλάκισης - για όσους κατηγορουμένους παραμένουν προφυλακισμένοι.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: