Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κιθ Ρίτσαρντς: «Ας μην πεινάσουν τα παιδιά των θαυμαστών μας για ένα εισιτήριο»


Κιθ Ρίτσαρντς: «Ας μην πεινάσουν τα παιδιά των θαυμαστών μας για ένα εισιτήριο»

Η επιστροφή των Rolling Stones στους δρόμους έχει το τίμημά της. Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές τους που πρέπει να σπάσουν τον κουμπαρά τους για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για συναυλία της περιοδείας τους, καθώς οι τιμές κυμαίνονται από 150 έως 2.000 δολάρια.


Η προπώληση της εναρκτήριας συναυλίας στο Λος Αντζελες στις 3 Μαΐου δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, οι διοργανωτές της περιοδείας «50 and Counting» αναγκάστηκαν να μειώσουν τις τιμές και να διαθέσουν κάποια εισιτήρια προς 85 δολάρια. Μια απόφαση που είναι πιθανόν να μειώσει τα έσοδα - έχουν υπολογιστεί στα 65 εκατ. δολάρια - και κατά συνέπεια τις αποδοχές των Rolling Stones.

«Είναι αλήθεια ότι ρίξαμε λίγο τις τιμές. Κάναμε την καλύτερη προσφορά που μπορούσαμε. Αυτή είναι όμως γενικά η τιμή της αγοράς. Δεν έχω εγώ καμία σχέση με όλα αυτά» δήλωσε ο κιθαρίστας Κιθ Ρίτσαρντς στο Rolling Stone.

«Το μόνο που θέλω είναι ο κόσμος να μπορεί να έρχεται στις συναυλίες, να αντέχει δηλαδή το πορτοφόλι του, δίχως να πρέπει να πεινάσουν τα παιδιά του» σχολίασε.

Ο Μικ Τζάγκερ δεν θέλησε να αναφερθεί στις τιμές των εισιτήριων. «Είναι μια ακόμη συζήτηση δίχως τέλος για τη διαφήμιση και το εμπόριο εναντίον της τέχνης και της επανάστασης» εξήγησε.

Οι διοργανωτές από την εταιρεία Concerts West, διαψεύδουν τις φήμες που μιλούν για χαμηλή προπώληση. «Τα πάμε πολύ καλά και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα» σημειώνουν.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: