Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Οι τοπ προτάσεις ταινιών για το Πάσχα!



Οι τοπ προτάσεις ταινιών για το Πάσχα!

Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι (3D) 
2012 - Περιπέτεια Φαντασίας
Οι ταινίες “Χόμπιτ” ακολουθούν το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς, ο οποίος ξεκινά μια επική αποστολή, προκειμένου να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων, Έρεμπορ, το οποίο έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο δράκος Σμάουγκ. Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος θα τον προσεγγίσει αιφνίδια και χάρη σε αυτόν, ο Μπίλμπο θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπις.
Αφιέρωμα: Η τριλογία του "Άρχοντα των Δακτυλιδιών"

Επτά Ψυχοπαθείς (2012)
Κωμωδία
Κόλιν Φάρελ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον, Κρίστοφερ Γουόκεν, Τομ Γουέιτς, Άμπι ΚΟρνις, Όλγκα Κιριλένκο: είναι οι "Επτά Ψυχοπαθείς" που ο βραβευμένος με Όσκαρ για την "Αποστολή στη Μπριζ", Μάρτιν
Χίτσκοκ
2013 - Βιογραφία

Στρέφοντας την κάμερα και τα φώτα προς το πρόσωπο του μεγάλου «μετρ του σασπένς», ο σκηνοθέτης της ταινίας, Σάσα Τζερβάζι ρίχνει άπλετο φως σε ένα πρόσωπο κλειδί, η αναγνώριση του οποίου εξέλειπε μπροστά στην εκτυφλωτική λάμψη του κορυφαίου δημιουργού.
Ο λόγος φυσικά για την Άλμα, η φλογερή και περιπετειώδης σχέση της οποίας με τον Άλφρεντ Χίτσκοκ αποκαλύπτεται πλήρως και ενδυναμώνει τις ενδείξεις πως το εμπνευσμένο αυτό ρομάντζο του auteur με τη σύζυγό και αφοσιωμένη συνεργάτιδα του συνετέλεσε τα μέγιστα στην ολοκληρωμένη καλλιτεχνική επιτυχία του.
Star Wars

Περιπέτεια

Νιώστε τη δύναμη του «STARS WARS The Complete Saga» σε Blu-Ray και εξερευνήσετε το σύμπαν του Star Wars όπως ποτέ άλλοτε!
Διακοπές του κυρίου Ιλό (1953) 
Κωμωδία

Είναι καλοκαίρι και στο ξενοδοχείο Hotel de la Plage, με θέα στον Ωκεανό, συνωστίζονται εκδρομείς από την πόλη με σκοπό την αποσυμπίεση. Εκεί καταφθάνει και ο Κύριος Ιλό, αποφασισμένος να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει. Μόνο που, φτάνοντας στο οίκημα και ανοίγοντας την πόρτα για να μπει, εισβάλει ένα τεράστιο ρεύμα αέρα που προκαλεί ταραχή και αποδιοργάνωση - μικρός προάγγελος του χάους που ο αγαπητός ήρωας θα προκαλέσει, άθελά του, στο θέρετρο.
Ο Κυνηγός (2011)
Περιπέτεια

O τελευταίος τίγρης της Τασμανίας δεν πέθανε το 1936 αλλά εξακολουθεί να ζει... Ο Μάρτιν Ντέιβιντ, (William Dafoe) μετά από αρκετά περιστατικά που μαρτυρούν την ύπαρξη του εξαφανισμένου Τίγρη της Τασμανίας, ξεκινά ένα κυνήγι για να τον βρει...
Αι Ειδοί του Μαρτίου
Δραματική - 2011 
Η ταινία "φωτογραφίζει" τον σύγχρονο κόσμο της πολιτικής και της εξουσίας. Μια έντονη ιστορία sex, φιλοδοξίας, πίστης, προδοσίας και εκδίκησης, όπου ένας νεαρός εκπρόσωπος τύπου πέφτει θύμα του πολιτικού παρασκηνίου, ύπουλων χειρισμών από βετεράνους του επαγγέλματος και αποπλάνησης από μια νεαρή ασκούμενη. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται έναν Κυβερνήτη που έχει θέσει υποψηφιότητα στον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών με το κόμμα των Δημοκρατικών, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ τον εκπρόσωπο τύπου του και η Μαρίσα Τομέι την ρεπόρτερ των New York Times.
Η Ρέιτσελ Παντρεύεται Δραματική - 2008 
Όταν η Κιμ επιστρέφει στην οικογενειακή εστία των Μπούτσμαν για το γάμο της αδελφής της, Ρέιτσελ, φέρνει μαζί της και μια μακρά ιστορία προσωπικής κρίσης, οικογενειακών συγκρούσεων και τραγικών συμβάντων. Το γαμήλιο πάρτι των νεονύμφων συγκεντρώνει πολλούς φίλους και γνωστούς σ' ένα εύθυμο Σαββατοκύριακο γλεντιού, μουσικής και αγάπης αλλά η Κιμ, με τα καυστικά της αστεία και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, γίνεται ο καταλύτης για να αναδυθούν οι χρόνιες υποβόσκουσες εντάσεις στη δυναμική της οικογένειας.
Django, ο Τιμωρός
Γουέστερν - 2012 

Δύο χρόνια πριν ξεσπάσει ο αμερικανικός εμφύλιος, ο Django, ένας μαύρος σκλάβος από τον Νότο (Jamie Foxx) συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων και οδοντίατρο Dr. King Schultz (Christoph Waltz), ο οποίος ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Brittles. Ξέροντας πως ο Django μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς, ο ανορθόδοξος Schultz συνεργάζεται μαζί του με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το πέρας της αποστολής. Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Schultz απελευθερώνει τον Django και οι δύο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν την καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών του νότου. Στο μεταξύ ο Django ακονίζει τα μαχαίρια του για τον δικό του σκοπό: τη σωτηρία της Broomhilda (Kerry Washington), της γυναίκας του, που έχασε σε σκλαβοπάζαρο πριν από καιρό. Η έρευνα του Django και του Schultz τους οδηγεί στον Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), τον ιδιοκτήτη της “Candyland” μιας κακόφημης φυτείας, όπου οι σκλάβοι παλεύουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου.
The Impossible
Δραματική - 2012 

H Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους παιδιά ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, για νʼ απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη γαλήνη ενός τροπικού παραδείσου. Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου όμως, και καθώς όμως η οικογένεια ξεκουράζεται γύρω από την πισίνα, μια τρομακτική βοή ακούγεται από το κέντρο της γης, και μια τεράστια μάζα σκοτεινών νερών σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Το χάος που δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν ποτέ, και ο τρόμος που έζησαν χιλιάδες άνθρωποι, περιγράφονται μαζί με απίστευτες αποδείξεις κουράγιου και συμπόνιας. Επικό αλλά και ενδόμυχο, το “The Impossible” είναι ένα ταξίδι στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχής που συντρίβει, και ταυτόχρονα δίνει ελπίδα.
Υψηλή Κοινωνία (1956)
Μιούζικαλ 
Την παραμονή του γάμου της μια πάμπλουτη γυναίκα αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παντρευτεί ξανά. Η παρουσία τού πρώην συζύγου της ξυπνά γλυκές αναμνήσεις, ενώ ένας δημοσιογράφος που πρόκειται να καλύψει το γεγονός τη φλερτάρει ανοιχτά. 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: