Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πώς να την κάνεις αρνάκι



Εφάρμοσε τη σωστή τεχνική και κάνε ανάσταση, όλο τον χρόνο.

Διάλεξε το καλό κομμάτι












Ας πάρουμε το πράγμα από την αρχή. Όπως γνωρίζουν όλοι οι μερακλήδες ψήστες εκεί έξω, όλα τα ζώα δεν είναι ίδια – και όλες οι γυναίκες δεν είναι ζώα. Η αρχική σου επιλογή θα καθορίσει την συνέχεια, γιατί  αν το κομμάτι είναι μάπα, όσο καλλιτέχνης κι αν είσαι στην εκτέλεση, τελικά καλά δεν θα φας. Πρόσεξε λοιπόν ποια επιλέγεις να έχεις δίπλα σου – προφανώς όχι με τα κριτήρια του αρνιού, κιλά, προέλευση, σφραγίδα – αλλά με βάση τον χαρακτήρα της. Αν εξαρχής καταλάβεις πως έχεις πέσει σε ψωνισμένη/κακομαθημένη/βλαμμένη, δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις. Εσύ θα χάσεις τον χρόνο σου και η αχώνευτη θα παραμείνει αχώνευτη.

Δέσε τη σφιχτά









Ας πούμε όμως πως διάλεξες ένα καλό κομμάτι, με προοπτικές να βγει λουκούμι. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις το ψήσιμο, είναι να το δέσεις σφιχτά. Όταν μιλάμε για σούβλα αυτό σημαίνει να μην καταρρεύσει το αμνοερίφιο στο ψήσιμο, όταν μιλάμε για κορίτσια, να σιγουρευτείς πως δεν θα το βάλει στα πόδια μόλις της ανάψεις φωτιές. Από κάποια ηλικία και έπειτα, καμία γυναίκα δεν θα ανεχτεί ψήσιμο, αν πρώτα δεν σιγουρευτεί πως αξίζεις τον χρόνο και την υπομονή της. Αυτά κερδίζονται δίνοντάς της καλά σημάδια πως μπορεί να σε εμπιστευθεί και παρουσιάζοντάς της τον εαυτό σου σαν κάποιον με τον οποίο θα περάσει καλά. Καλή επικοινωνία, πολύ σεξ, κοινές δραστηριότητες και μια ευχάριστη καθημερινότητα για σένα και για εκείνη. Αυτά δένουν μια γυναίκα, σε αντίθεση με το αρνί που μερικά μέτρα σχοινί αρκούν.

Κράτα τη σε αναμμένα κάρβουνα










Και έπειτα, αρχίζει το γλέντι. Βάλε ένα ποτηράκι κρασί, πάρε ένα χαμηλό σκαμπό και ξεκίνα το ψήσιμο, παραδοσιακά, στα κάρβουνα. Όπου κάρβουνα, βλέπε όλα εκείνα που μπορεί να την κρατούν σε εγρήγορση, δηλαδή μια μεζούρα αδιαφορίας και μια δόση ανεξαρτησίας, μικροπράγματα που ενδεχομένως να την κάνουν να ζηλέψει, αλλά επουδενί δεν πρέπει να της παραδόσεις, ειδικά στην αρχή της σχέσης που καθορίζει και την μετέπειτα πορεία της: βραδιές για μπύρες με τους φίλους σου, σαββατοκύριακα με τους κολλητούς σου για σκι, καφέδες με τις γυναίκες φίλες σου με τις οποίες διατηρείς επαφές. Όλα αυτά, μαζί με το να μη σταματήσεις να είσαι δραστήριος στα social media επειδή ξαφνικά άλλαξες το status σου σε In A Relationship, την κρατούν σε μια καλώς εννοούμενη ανασφάλεια, δεν της επιτρέπουν να σε θεωρήσει δεδομένο και δεν την αφήσουν να γίνει από αρνάκι, σκύλα.

Σούβλισέ τη σωστά










Ναι, υπάρχει πάντα και το μοτεράκι, όμως το χειροκίνητο σούβλισμα είναι το καλύτερο. Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να ιδρώσεις – όχι στην πίσω αυλή του εξοχικού, αλλά στην κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι όλα τα κορίτσια ίδια, οπότε η τεχνική σου στο σεξ θα πρέπει να διαμορφωθεί sur mesure για εκείνη. Κατάλαβε τι της αρέσει, πως της αρέσει και δώσ’ της εκείνο που ζητάει, μέχρι να βελάξει από ευχαρίστηση.

Ψήσ' τη σε σιγανή φωτιά











Υπάρχει λόγος που οι ψήστες σήμερα έχουν σηκωθεί από τα χαράματα. Η δουλειά θέλει πολλές ώρες για να γίνει σωστά, διότι η φωτιά σιγοκαίει. Δεν θες να κάψεις το ζωντανό, όπως δεν θες να κάψεις και τη σχέση. Αν εφαρμόσεις όλες τις τεχνικές ψησίματος ταυτόχρονα και αδιάλειπτα, αργά ή γρήγορα το κορίτσι θα σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορείς να έχεις συνεχώς μια γυναίκα στο ψήσιμο, στο φτύσιμο ή όπως θες πες το, οφείλεις να της δίνεις κιόλας εκείνα που ζητάει. Την αγάπη σου, το χρόνο σου, το ενδιαφέρον σου και να της υπενθυμίζεις πόσο τυχερός νιώθεις που είσαι μαζί της. Κάνε παιχνίδι με εναλλαγές και κράτα τη φωτιά σου σταθερή. Όχι για εκείνη, για σένα. Γιατί σε αντίθεση με την σημερινή πιατέλα που θα πέσουν όλοι να την φάνε, αυτό το αρνάκι είναι όλο δικό σου.   


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: