Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τι να φορέσετε στη δουλειά σας!


Τι να φορέσετε στη δουλειά σας!

Όταν σκέφτεστε καλοκαίρι σίγουρα το μυαλό σας πάει στα σορτς, τα καφτάνια, τα άνετα t-shirts και σε καμία περίπτωση στα σακάκια και τις ψηλοτάκουνες γόβες. Παρόλα αυτά ακόμα και αν οι κανόνες σε ό,τι αφορά το ντύσιμο στην εργασία σας δεν είναι ιδιαίτερα αυστηροί, σίγουρα δε μπορείτε να εμφανιστείτε με το sundress ή τις σαγιονάρες σας. Σας προτείνουμε τρία υπέροχα επαγγελματικά outfits, τα οποία θυμίζουν καλοκαίρι και είναι κατάλληλα για να φορεθούν στο χώρο εργασίας.


Ένα υπέροχο και άκρως θηλυκό ντύσιμο είναι να συνδυάσετε την pencil φούστα σας με ένα μεταξωτό top σε παστέλ απόχρωση και τις peep toe γόβες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας και μια κομψή τσάντα.

Εάν θέλετε λίγο χρώμα, συνδυάστε τη floral pencil φούστα με ένα top σε έντονο χρώμα από μέσα. Ολοκληρώσετε το look σας με μία ζώνη η οποία θα τονίσει τη λεπτή σας μέση, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και μία τσάντα σε nude απόχρωση και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Εάν προτιμάτε μια πιο casual εμφάνιση, συνδυάστε το printed παντελόνι σας σε στενή γραμμή που φθάνει μέχρι τον αστράγαλο με ένα απλό και φαρδύ t- shirt σε έντονο χρώμα και το μονόχρωμο σακάκι σας, στο οποίο θα γυρίσετε τα μανίκια. Ολοκληρώστε το look σας με τα loafers σας και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: