Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Στα σκαριά νέα τριλογία του «Πολέμου των Αστρων»


Στα σκαριά νέα τριλογία του «Πολέμου των Αστρων»

Η Αυτοκρατορία ετοιμάζεται. Η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δώσει στους θαυμαστές και τους λάτρεις της Αυτοκρατορίας του Διαστήματος και των Τζεντάϊ, την έβδομη συνέχεια του «Πολέμου των Άστρων».


Και η εταιρεία παραγωγής του Τζόρτζ Λούκας οργανώνεται ώστε το φιλμ επιστημονικής φαντασίας να είναι έτοιμο το 2015 και να αποτελέσει τον πρόλογο της νέας τριλογίας των αστρικών πολέμων. Που πάει να πεί ότι στο απώτερο μέλλον θα κυκλοφορήσουν τα «Ο Πόλεμος ων Άστρων 8» και «Ο Πόλεμος των Άστρων 9», είναι όμως νωρίς για τους υπότιτλους που θα διαφοροποιούν κάθε φιλμ.

Είναι η πρώτη ταινία της σειράς που θα πραγματοποιηθεί κάτω από την ομπρέλα της χολιγουντιανής Ντίσνεϊ, η οποία στις 30 Οκτωβρίου 2012 εξαγόρασε την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών του Λούκας έναντι 4,5 δισ δολαρίων (3,4 δισ ευρώ)- τα μισά σε μετρητά και τα μισά σε μετοχές των χολιγουντιανών στούντιο-, κλείνοντας τον επιτυχημένο πολυπράγμονα Τζέι Τζέι Άμπραμς να σκηνοθετήσει τις νέες περιπέτειες στο διάστημα, αναλαμβάνοντας και χρέη παραγωγού.

Το σχέδιο φαίνεται να είναι φιλόδοξο- η Ντίσνεϊ θα παρέχει κάθε είδους υποστήριξη και διευκόλυνση- και ήδη ο Χάρισον Φορντ εμφανίστηκε διαθέσιμος να ξαναφορέσει το διαστημικό κοστούμι του Χάνς Σόλο. Αλλά και ο Γιούαν Μακγκρέγκορ δήλωσε πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη ως Όμπι Ουαν Κενομπι. Δεν θα έλεγε «όχι» και ο Σάμιουελ Τζάκσον για να φορέσει τη στολή του μάστερ Τζεντάι, Μέις Γουίντου και να υπερασπιστεί με το φωτόσπαθό του τη γαλαξιακή δημοκρατία.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: