Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πιο σέξι οι άντρες που παίζουν κιθάρα


Πιο σέξι οι άντρες που παίζουν κιθάρα

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο South Brittany ισχυρίζονται ότι οι πιθανότητες να κλείσει ένας άντρας ραντεβού με μια γυναίκα αυξάνονται κατά ένα τρίτο, όταν εκείνος κρατά -έστω- μια κιθάρα.


Σύμφωνα με την έρευνά τους το 31% των γυναικών θα έδιναν το τηλέφωνό τους σε έναν άντρα που κουβαλούσε μια κιθάρα, με το ποσοστό αυτό να είναι τουλάχιστον διπλάσιο σε σχέση με το αν ο άντρας είχε… άδεια χέρια!

Βέβαια, η συγκεκριμένη τεχνική «πιάνει» μόνο αν είστε άντρας, καθώς δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για μια γυναίκα που κουβαλά ή κρατά ένα μουσικό όργανο.

Επικεφαλής της μελέτης ήταν ο καθηγητής Nicolas Gueguen, ο οποίος προσέλαβε έναν 20χρονο ζητώντας του να προσεγγίσει 300 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 22 ετών σε ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Ο νεαρός έπρεπε να τους πει ότι τις έβρισκε πολύ όμορφες και στη συνέχεια να ζητήσει το τηλέφωνό τους, προκειμένου να κανονίσουν μια συνάντηση, γράφει δημοσίευμα της Daily Mail.

Στις πρώτες 100 κρατούσε μια τσάντα γυμναστικής. Στις επόμενες 100 μια θήκη κιθάρας και τις υπόλοιπες 100 τίποτε.

Όταν κρατούσε τη θήκη της κιθάρας το 31% των γυναικών δέχτηκε να δώσει το τηλέφωνό του. Όταν δεν κρατούσε τίποτα, θετικά απάντησε το 14% των γυναικών, ενώ με την αθλητική τσάντα το ποσοστό αυτό έπεσε στο 9%.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες θεωρούν πολύ ελκυστικό έναν άντρα που ξέρει να παίζει ένα μουσικό όργανο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: