Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μεσοθεραπεία: ο εχθρός της κυτταρίτιδας


Μεσοθεραπεία: ο εχθρός της κυτταρίτιδας

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού σε διάφορα σημεία του σώματος αποτελεί ένα από μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα του γυναικείου φύλου.
Η κυτταρίτιδα είναι μια πάθηση της επιδερμίδας που δεν μπορεί να διορθωθεί μόνο με διατροφικό έλεγχο και άσκηση μιας και στο πρόβλημα συμβάλουν γενετικοί, οργανικοί, ορμονικοί και αγγειακοί παράγοντες. Η εναπόθεση λιποκυττάρων κατά σωρούς σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (γλουτούς, μηρούς, γόνατα κλπ) έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του δέρματος στα σημεία αυτά ως φλοιό πορτοκαλιού, που επιδεινώνονται λόγω της καθιστικής ζωής, του άγχους και των ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών. Η μεσοθεραπεία όμως έρχεται να δώσει την λύση σε αυτό το πρόβλημα και μάλιστα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Τι είναι πώς λειτουργεί; Η μεσοθεραπεία είναι η έκχυση ήπιων φαρμακευτικών ουσιών και ενζύμων στον λιπώδη ιστό της προβληματικής περιοχής. Η εισαγωγή τους γίνεται με σύριγγα, υποδόρια του δέρματος επιτρέποντας σε αυτές τις λιπολυτικές ουσίες να διασπάσουν το λίπος, το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης, με αποτέλεσμα την σύσφιξη και ανάπλαση του προβληματικού δέρματος, την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή και την αποδόμηση των λιποκυττάρων.
Η θεραπεία εφαρμόζεται συνήθως κάθε 20 με 30 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ο αριθμός των συνεδριών είναι συνήθως 6-8.

Ποιο είναι το κόστος ; Το κόστος κάθε ενέσιμης μεσοθεραπείας κυμαίνεται από 150-μέχρι 250 ευρώ ανα συνεδρία.

Ποιός είναι ο χρόνος ανάρρωσης ; Μετά τη θεραπεία εμφανίζεται ένα ερύθημα και ένα ήπιο οίδημα στην περιοχή που εφαρμόστηκε , το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι εμφανές με την πάροδο μερικών ημερών και μετά την δεύτερη συνεδρία. Η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες της.

Τι διάρκεια έχει το αποτέλεσμα ; Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος επανεμφάνισης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης στην κοιλιά, θα πρέπει η ενδιαφερόμενη να μην έχει μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος της, καθώς και να υιοθετήσει συστηματική άσκηση και σωστό τρόπο διατροφής. Είναι καλό, η ενδιαφερόμενη, να συντηρεί την προσπάθεια αυτή και τον χειμώνα, με τουλάχιστον μία συνεδρία το μήνα ή το δίμηνο, ώστε το επόμενο καλοκαίρι, να μην χρειαστεί το ίδιο αριθμό συνεδριών. Τότε μόνο, τα αποτελέσματα θα είναι μακροπρόθεσμα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: