Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η αληθινή τραγωδία της ηθοποιού που παίζει την “Φατμαγκιούλ”


beren

Η Μπερέν Σαάτ ζει την απόλυτη επιτυχία και είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στη χώρα της. Αυτά, σήμερα…

Γιατί πριν από μερικά χρόνια, στα 20 της χρόνια, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα για εκείνη. Κι αυτό γιατί, τότε, έχασε τον σύντροφό της σε τροχαίο δυστύχημα.

Ήταν ο πρώτος της έρωτας και όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα “News”, ο πόνος της όταν τον έχασε ήταν τόσο μεγάλος, που ακόμα και σήμερα, όταν αναφέρεται σε αυτό το τραγικό γεγονός, δακρύζει.

Τον γνώρισε όταν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο, Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πέρασαν τρία χρόνια μαζί και μάλιστα, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, εκείνος ήταν ο άνθρωπος που την παρότρυνε να γίνει ηθοποιός.

“Μια μέρα μου είπε: Γίνεται ένας διαγωνισμός χορού και τραγουδιού. Πάμε να κάνεις μια αίτηση. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα”…

Όλα πήγαν καλά στο διαγωνισμό και όταν εκείνη ήταν έτοιμη να τηλεφωνήσει στον αγαπημένο της για να του πει τα ευχάριστα, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο αδερφός του αγαπημένου της, ο οποίος την κάλεσε για να της πει τα δυσάρεστα. Ο σύντροφός της είχε τροχαίο και ήταν νεκρός!

“Ήθελα να τον αγγίξω και να τον δω για τελευταία φορά. Δε με ένοιαζε τι θα αντικρίσω, αρκεί που ήταν εκείνος. Αυτό είναι αγάπη” έχει πει η ίδια, για εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Όμως, παρά τους δύσκολους μήνες που ακολούθησαν, η ζωή συνεχίζεται… Έτσι, η ηθοποιός προχώρησε την καριέρα της, έγινε μια πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματίας και τα τελευταία δύο χρόνια, έχει σχέση με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Κενάν Ντοουλού, με τον οποίο ετοιμάζεται να παντρευτεί.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: