Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Εξι υπερταλαντούχα αγόρια που τα κάνουν όλα!


Σάς συστήνουμε τα πιο ταλαντούχα αγόρια της εγχώριας βιομηχανίας θεάματος! Οι καλλιτέχνες που μπορουν και τα κάνουν όλα: υποκριτική, χορό, τραγούδι, πρόζα, παρουσίαση, μεταμφιέσεις και show! Είναι η γενιά των υπερταλαντούχων καλλιτεχνών!


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας showman που τον έλεγαν Γιώργο Μαρίνο!
Ενας ιδιαίτερα ευφυής και ταλαντούχος καλλιτέχνης, που άφησε εποχή γράφοντας ιστορία στη σκηνή της Μέδουσας, η οποία έζησε μεγάλες δόξες με τις παραστάσεις που ανέβαζε, σαρώνοντάς την, με τραγούδι, πρόζα και χορό. 
O Γιώργος Μαρίνος υπήρξε πρωτοπόρος και με μεγάλη επιτυχία, του είδους που σήμερα λέμε stand up comedy, ενώ στη δισκογραφία έχει ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

























"Η κυρία Τουλουμπουκίδου" Κείμενο: Γιαννης Ξανθούλης
Για πολλές δεκαετίες το ενδιαφέρον του κοινού για τις εν λόγω παραστάσεις, διατηρούνταν αμείωτο.
Ωραίες εποχές, η Μέδουσα πάντα γεμάτη μέχρι σκασμού κι ο κόσμος διασκέδαζε με την ψυχή του, με την κοινωνικοπολιτική σάτιρα και το show του Μαρίνου.
Ολα τα ωραία όμως τελειώνουν και ο Γιώργος Μαρίνος, αποσύρθηκε, αφήνοντας τεράστιο κενό και αναντικατάστατο, για κάποια χρόνια.
Υστερα εμφανίστηκε ο ταλαντούχος κύριος Καπουτζίδης και είπαμε "να ο διάδοχος!", καθώς ο δημοφιλέστατος πλέον καλλιτέχνης, εκτός από το να γράφει εκπληκτικά σενάρια, έδωσε καταπληκτικό δείγμα "showman" όταν παρουσίασε το "Τhe Twenty" στο Mega.
Ομως την ευκαιρία να τους ανακαλύψουμε και να τους παραδεχθούμε ως άξιους διάδοχους και συνεχιστές της σχολής Μαρίνου, μάς έδωσαν κι άλλοι υπερταλαντούχοι καλλιτέχνες της ίδιας γενιάς που αποδεικνύουν μέρα τη μέρα, ότι το ταλέντο τους είναι ευρείας γκάμας και τα καταφέρνουν εξίσου καλά με όποιο κομμάτι κι αν καταπιαστούν. 

H γενιά των υπερταλαντούχων καλλιτεχνών, που αλωνίζει τη σκηνή, μεταμφιέζεται, παίζει, τραγουδάει, χορεύει και κάνει γκελ στο κοινό, αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο της είναι ευρείας γκάμας! 

Ιδού οι περταλαντούχοι κύριοι:


Γιώργος Καπουτζίδης





















Γεννήθηκε το 1972 στις Σέρρες και ενώ ξεκίνησε σπουδές στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ποτέ δεν αποφοίτησε, καθώς η αγάπη του για το θέατρο, τον οδήγησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γεωργίου Θεοδοσιάδη, όπου και αποφοίτησε.
Η πρώτη σεναριακή δουλειά στην τηλεόραση έρχεται με τις Σαββατογεννημένες, στην οποία είχε και το ρόλο του Χοσέ. Η σειρά βραβεύθηκε ως η καλύτερη κωμική σειρά για το έτος 2003-2004 στα «Πρόσωπα» και ο ίδιος ως ο αγαπημένος ηθοποιός του κοινού.
Η δεύτερη σειρά "Στο Παρά Πέντε" στην οποία έγραψε το σενάριο και έπαιζε το ρόλο του Σπύρου, ήταν η καλύτερη ίσως, κωμική τηλεοπτική σειρά, όλων των εποχών, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη προσωπική του επιτυχία, ενώ απέσπασε 7 βραβεία στο «Τηλεοπτικά Βραβεία Wind Πρόσωπα 2007» και ψηφιστηκε ως η καλύτερη κωμική σειρά των 20 χρόνων του Mega.
Το 2006 επελέγη από την Κρατική Τηλεόραση να γράψει τους διαλόγους των Σάκη Ρουβά και Μαρίας Μενούνος για την παρουσίαση της Eurovision που έγινε στη χώρα μας, ενώ μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν οι τηλεοπτικοί σχολιαστές του τελικού.
Το 2009 έγραψε τα κείμενα των σχολιαστών (Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα), ενώ το 2013 έγραψε και παρουσίασε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή τον ελληνικό τελικό.
To 2010 έγραψε τα κείμενα και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή "The Twenty" για τα 20 χρόνια του Mega και το 2011 παρουσίασε το τηλεοπτικό show "Just the 2 of us".H πιο πρόσφατη παράσταση που πήρε μέρος είναι το "Θα σε πάρω να φύγουμε" κρατώντας το ρόλο του κομπέρ. 

Θανάσης Αλευράς 






















Από την παράσταση "Ηρωες" ως Αννα Καρένινα 

Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, με πρώτο ρόλο τον «Μικρό Πρίγκιπα» και βάπτισμα πυρός στην Επίδαυρο με «Πλούτο», έχει τιμηθεί με το βραβείο «Δημήτρης Χορν» το 2007, για τη συμμετοχή του στο έργο της Ελένης Γκασούκα «Ηρωες» σε πολλαπλούς και εκπληκτικούς ρόλους, μέσα από τους οποίους κι εμείς αναγνωρίσαμε στο πρόσωπό του ένα σπουδαίο ταλέντο.
Στη συνέχεια έπαιξε στη «Φουρκέτα» της Γκασούκα επίσης, ενώ ο ίδιος θεωρεί ορόσημο της καριέρας του τη συμμετοχή του στη «Μήδεια» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Φασουλή.
Ο Θανάσης Αλευράς έχει κάνει σειρά εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου μαζί με τον έταιρο ταλαντούχο Πάνο Μουζουράκη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και το 2013 συμμετέχει στη σειρά του Αντένα "Your Face Sounds Familiar"

Πάνος Μουζουράκης



























"Μικρή μου μάγισσα" Μουσική/Στίχοι/Ερμηνεία: Πάνος Μουζουράκης
Γεννήμένος στη Ζυρίχη το 1979 και εγκατεστημένος στη Θεσ/νίκη από τα 8, ξεκινά στα 17 να παίζει κιθάρα και να τραγουδά μέχρι το 2002 που κατεβαίνει στην Αθήνα.
Παίζει για 4 συνεχόμενα χρόνια στο «Σταυρό του Νότου club» κάνοντας ιδιαίτερη εντύπωση για την σκηνική του παρουσία, ενώ παράλλλα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στη σχολή «Δράση» του Κώστα Νταλιάνη.
Συμμετέχει στην παράσταση του Δ. Σαββόπουλου «Αχαρνής» στο ρόλο του Λαμάχου, περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και δίνοντας παραστάσεις στη Βιέννη και στη Διεθνή Έκθεση στο Τόκιο. 
Μαζί με τον Γιώργο Μυλωνά, συνεργάζονται σε μια δική τους μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «ΠρόβαΤΑκομμάτια» και τραβούν την προσοχή του κοινού ως δύο εξαιρετικοί performers.
To 2006 γίνεται και αυτός μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας «Ηρωες» και συμμετέχει στις παραστάσεις του Μικρού Παλλάς για δύο χρονιές κερδίζοντας τη μεγάλη αποδοχή του κοινού.
Το 2007 κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Μάντεψε Ποιος», ενώ εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «S1ngles 2 1/2» στο ρόλο του Τζάμπα.
Το 2009 συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη 4 (τέσσερις) στον ρόλο του Άρη.
Το 2010 συμμετείχε στη σατιρική σειρα κινουμένων σχεδίων του Γιώργου Φειδά και Γιάννη Τσιτσώνη «Ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος» στο Mega Channel.
Το 2011 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Ιπτάμενος δίσκος». 

Παναγιώτης Πετράκης 


























Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης το 1976, εγκατεστημένος στην Αθήνα σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Κερδίζοντας υποτροφία στο Ίδρυμα Φούλμπραϊτ στην Νέα Υόρκη, σπουδάζει μουσικό θέατρο, ενώ έκανε μαθήματα κλασικού τραγουδιού με τον βαρύτονο Κώστα Πασχάλη.
Εγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον τηλεοπτικό ρόλο του Λουκά στα «Μυστικά της Εδέμ»,αλλά έχει συμμετάσχει στις εξής θεατρικές παραστάσεις:
"Οι Απάχηδες των Αθηνών" στην Εθνική Λυρική Σκηνή. 
Σολίστ στη συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του ΚΘΒΕ και του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας "Follow the Fellow Who Follows a Dream". 
"Frankenstein Rediculus", "Πυρετός το Σαββατόβραδο", "Ένα Αστείο Κορίτσι", "Μήδεια", "Ερωτικά Παιχνίδα", "Μαίρη-Μαίρη", "Ένας κάποιος παράδεισος" στην "Ακτή Δυμαίων", "Ένας κάποιος παράδεισος 2" στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" 
Επίσης έχει συμμετάσχει στα μιούζικαλ για παιδιά:"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μικρός Πρίγκηπας" και "Νυχτερινές Πτήσεις".
Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική, ενώ είναι μέλος της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης".
Εχει συνεργαστεί με τον Μίμη Πλέσσα, τη Νατάσα Θεοδωρίου και τη Μαρινέλλα. Το 2011 αναδείχτηκε νικητής στο τηλεοπτικό παιχνίδι "Just The 2 Of us" από το Mega Channel.
Το 2012/2013 συνεργάστηκε με τους Ελένη Δήμου, Χαρά Κεφαλά, Μιχάλη Μαρίνο και Μάκη Δελαπόρτα στη μουσική παράσταση με τίτλο "Μέρες Ραδιοφώνου.
Το 2013 πρωταγωνιστεί στη rock opera "Δαίμονες" του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά μαζί με την Άννα Βίσση στο Θέατρο Παλλάς. 

Αντώνης Λουδάρος 






















Εχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων "Οι εντιμότατοι κερατάδες", "Γοργόνες" κ.ά. ενώ στο θέατρο έχει σημειώσει επιτυχία με τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει στις παραστάσεις "Ολος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα", "Η κατάρα του Ιρμα Βεπ", "Chicago" κ.ά. 
Ευρύτερα γνωστός έγινε μετά την κινηματογραφική ταινία "Μια μέλισσα τον Αύγουστο",ενσαρκώνοντας το alter ego του Θοδωρή Αθερίδη. 
Συμμετείχε σε μουσικά προγράμματα, ενώ στην πρόσφατη παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε" αποκάλυψε τη πολυποίκιλη πλευρά του, καθώς ενσαρκώνοντας την κυρία Επιθεώρηση, ο Αντώνης Λουδάρος, είναι στην κυριολεξία μαγευτικός! 

Αργύρης Αγγέλου























Γεννήθηκε το 1978 στη Χαλκίδα, ενώ πηγαίνοντας στην Αθήνα σπούδασε υποκριτική στη σχολή Διαμαντόπουλου.
Οι πρώτες επιτυχίες έρχονται με τα σίριαλ «Σαββατογεννημένες» και «Παρά πέντε», ενώ στο θέατρο συμμετείχε στις παραστάσεις «Νεφέλες», «Chicago”, “Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές», «Βίκτορ Βικτώρια», «Funny girl” κ.ά.
To 2010 κέρδισε την πρωτιά στο τηλεοπτικό show «Dancing with the Stars» αποδεικνύοντας ότι διαθέτει ταλέντο και στο χορό, ενώ στο θέατρο σημειώνει επιτυχία με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ “Rent”. Πιο πρόσφατη δουλειά του αποτελεί ο ρόλος του στη μακροβιότερη παράσταση του ελληνικού θεάτρου "Σεσουάρ για δολοφόνους". 

Πολυτάλαντοι και γοητευτικοί όλοι τους, με παιδεία και ήθος, είναι έτοιμοι να διαγράψουν ένα λαμπρό μέλλον, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει σήμερα το είδος που εκπροσωπούν. 

Ελσα Γράψα 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: