Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πώς θα απαλλαγώ από αυτά τα «πιασιματάκια» επιτέλους;


Πώς θα απαλλαγώ από αυτά τα «πιασιματάκια» επιτέλους;

Όταν ξεκινάμε δίαιτα και σωστή άσκηση, υπάρχει συνήθως μια περιοχή του σώματος που αντιστέκεται σθεναρά και μας ταλαιπωρεί μέχρι να «φτιάξει». Και αυτή δεν είναι άλλη από τα «πιασιματάκια» γύρω από τον κορμό μας, τα «love handles» που λέμε (sic).
Καταρχάς αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι το εξής: μην παίρνετε παράδειγμα από όσα βλέπετε στα περιοδικά και στην τηλεόραση, με τα τέλεια σώματα και τις μικροσκοπικές περιφέρειες των διασήμων.

Όλα αυτά είναι ένας φανταστικός κόσμος που εκτός του ότι έχει υποστεί γερές δόσεις photoshop, χρειάζεται και υπέρογκη δουλειά και χρόνο για να γίνει, κάτι που οι κοινές θνητές δεν έχουμε -γιατί έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε.

Από εκεί και πέρα, το βασικό είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η οποία θα κρατά το σώμα μας ενεργό και θα του δίνει εφόδια για να καίει θερμίδες και λίπος, και οι καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις. Πολύ cardio όμως. Οι καλύτερες από αυτές είναι η κολύμβηση, το γρήγορο περπάτημα, η ποδηλασία και οτιδήποτε θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά έντονα. Αν μπορείτε να τα συνδυάσετε, ακόμα καλύτερα.

Ο στόχος είναι να το κάνετε μέρος του εβδομαδιαίου προγράμματός σας, τουλάχιστον 4 με 5 φορές την εβδομάδα.

Μια εξίσου καλή άσκηση είναι η ακόλουθη: Ξαπλώστε ανάσκελα, βάλτε τα χέρια πίσω από το κεφάλι, φέρτε το δεξί σας γόνατο στον αριστερό αγκώνα με την πλάτη ίσια και κάντε το ίδιο από την άλλη πλευρά (αριστερό γόνατο, δεξιό αγκώνα). Επαναλάβετε 10 με 15 φορές.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: