Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Οτιδήποτε τυπώνεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια


Οτιδήποτε τυπώνεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια

Τα wall prints είναι η νέα τάση στην διακόσμηση. Όλο και πιο συχνά βλέπουμε μεγάλες εκτυπώσεις που προορίζονται για υπαίθρια διαφημιστική προβολή, εικαστικές παρεμβάσεις στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο κτιρίων, «ντύσιμο» αυτοκινήτων, βιτρίνες καταστημάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις, σκηνικά θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών, προβολή σε τρόλεϊ, τραίνα, περίπτερα κτλ.
Συχνά βλέπουμε ολόκληρα κτίρια «ντυμένα» με τεράστιες εκτυπώσεις, που τα μεταμορφώνουν σε ένα πολύ δυνατό μέσο προβολής, μιας εταιρείας ή προϊόντος. Τα wall prints αρχίζουν πλέον να εφαρμόζονται και σε κατοικίες.

Οι διακοσμητές έχουν τη δυνατότητα πλήρους αξιοποίησης της ψηφιακής εκτύπωσης και των γραφικών, για να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνθέσεις για τους τοίχους, το δάπεδο, τα διαχωριστικά τοιχία, τις τζαμαρίες, τα σκαλοπάτια, τις ντουλάπες, τα έπιπλα, τις κουρτίνες και ότι άλλο φανταστείτε.

Οτιδήποτε τυπώνεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια

Το wall print ανατρέπει τη λογική του πίνακα στον τοίχο. Αποτελεί ένα οργανικό στοιχείο του χώρου, δίνοντας του χαρακτήρα, ατμόσφαιρα, ύφος. Είναι καινοτόμο, φρέσκο, ευέλικτο και συμβατό με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οτιδήποτε τυπώνεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια

Είναι η λύση για τη μεταμόρφωση αντιαισθητικών ή αδιάφορων όψεων π.χ. μάντρα ή πάρκινγκ. Μπορεί να δημιουργήσει, αν χρειάζεται, οπτική απάτη π.χ. αίσθηση βάθους ή ύψους και πάνω σε τζάμι μπορεί να δώσει την εντύπωση της αμμοβολής.


Τα wall prints μπορεί να είναι τυπωμένα σε ενιαία επιφάνεια ή τα γραφικά τους να είναι ξεγυριστά αφήνοντας στα κενά την πίσω επιφάνεια να «τρέχει». Εκτυπώνονται σε διάφορα υλικά όπως χαρτί, βινύλιο, καμβά, μουσαμά, ύφασμα και πολλά άλλα. Είναι ανθεκτικά και πλένονται χωρίς να υποστούν βλάβη. Αν θέλετε να τα αντικαταστήσετε αφαιρούνται εύκολα χωρίς να προκαλούν φθορές.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: