Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Γυναίκες που πρωταγωνίστησαν σε σέξι διαφημιστικές καμπάνιες


Sexy Stars

Δεν είναι μοντέλα, ωστόσο δεν δίστασαν να δείξουν τον πιο σέξι εαυτό τους για χάρη μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Εύα Μέντες 
Η Εύα Μέντες έχει ποζάρει για δύο ιδιαίτερα σέξι καμπάνιες του οίκου Calvin Clein: Η πρώτη ήταν το 2008, όταν πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για το άρωμα Secret Obsession - μάλιστα το τηλεοπτικό σποτ, που έδειχνε τη Μέντες ολόγυμνη, να κυλιέται στα σεντόνια ενός κρεβατιού, θεωρήθηκε ιδιαίτερα προκλητικό και απαγορεύθηκε στην αμερικανική τηλεόραση. Ένα χρόνο αργότερα, το 2009, η διάσημη ηθοποιός έδειξε και πάλι τη σέξι πλευρά της για χάρη του ίδιου οίκου, έχοντας άλλοτε στο πλευρό της το μοντέλο Τζέιμι Ντόρναν και άλλοτε μόνη της, αλλά σε όλες τις λήψεις βρεγμένη και ηλιοκαμμένη.


Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Αναδιώτης
Kατερίνα Καινούργιου ασχολήθηκε πρόσφατα και με τον σχεδιασμό ρούχων, παρουσιάζοντας την πρώτη σειρά ρούχων με την υπογραφή της. Τη διαφημιστική καμπάνια ανέλαβε η ίδια, φορώντας ρούχα της συλλογής της, ενώ σε αρκετές λήψεις είχε στο πλευρό της τον Νίκο Αναδιώτη.


Μαρία Κορινθίου 
Σε μια ιδιαίτερα σέξι καμπάνια είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τη Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός ανέλαβε για λίγο χρέη μοντέλου για εταιρία με γυναικεία υποδύματα. 


Μπιγιονσέ 
Η πολυτάλαντη Μπιγιονσέ εκτός από την εξαιρετική φωνή της μπορεί να σε μαγέψει και με τις δολοφονικές καμπύλες της, τις οποίες πρόσφατα ανέδειξε μέσα από την φωτογράφιση για τη διαφημιστική καμπάνια διάσημης εταιρείας ρούχων.


Σκάρλετ Γιόχανσον
Σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε πόζαρε η Σκάρλετ Γιόχανσον για χάρη του οίκου Dolce & Gabbana. Η διάσημη ηθοποιός αποτέλεσε για αρκετές σεζόν τη μούσα του οίκου διαφημίζοντας αρώματα αλλά και σειρές καλλυντικών και μακιγιάζ.


Ριάνα 
Με κοντό ξανθό μαλλί, η Ριάνα καθήλωσε με τον ερωτισμό της στις διαφημίσεις για τον οίκο Emporio Armani. Η συνεργασία συνεχίστηκε με τη Ριάνα όχι μόνο να ποζάρει για τη διαφημιστική καμπάνια της επόμενης σεζόν του ίδιου οίκου,αλλά και να σχεδιάζει δυο φορές τη δικιά της συλλογή ρούχων και εσωρούχων για τον Armani. 


Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε το 2010 πιο σέξι (και αδύνατη) από ποτέ για την καμπάνια του αρώματος με την υπογραφή της. Οι διάσημες αδελφές ξεκίνησαν από νωρίς την ενασχόληση με τη βιομηχανία των καλλυντικών με αποτέλεσμα σήμερα να τους ανήκει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων μακιγιάζ και όχι μόνο.


Μπερενίς Μαρλό
Το φετινό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Μπερενίς Μαρλό, πρωταγωνίστησε στη διαφημιστική καμπάνια της διάσημης εταιρείας ρολογιών Omega. Χωρίς περιττά ρούχα αλλά μόνο με σέξι εσώρουχα, η ηθοποιός υπερασπίστηκε τον τίτλο του -απαραιτήτως σέξι- Bond Girl.


Τζένιφερ Λόπεζ
Γυμνή πόζαρε η Τζένιφερ Λόπεζ για χάρη της προώθησης του αρώματός της με όνομα Glowing. Η 43χρονη σήμερα τραγουδίστρια έχει μπει για τα καλά στον επιχειρηματικό αυτό χώρο λανσάροντας αρκετά αρώματα, τα οποία γνωρίζουν κάθε φορά μεγάλη εμπορική επιτυχία.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: