Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αποκτήστε τέλεια πόδια και γάμπες με τις παρακάτω ασκήσεις



Αφιέρωσε λοιπόν 30 λεπτά και δες τους γλουτούς, τους μηρούς και τις γάμπες να σφίγγουν και να γίνονται πιο αδύνατες και σέξι.
Κάνε 15-20 επαναλήψεις από κάθε άσκηση και μην ξεχνάς να κάνεις την ίδια άσκηση για κάθε πόδι.

Άσκηση για τους επαγωγούς Μέρος Πρώτο

Ξάπλωσε στο πλάι και δέσε το πόδι στο αριστερό πόδι. Το δεξί πόδι στηρίζει τον κορμό ελαφρώς λυγισμένο, ενώ το δεξί χέρι σε στηρίζει το θώρακα ψηλά με τον αγκώνα. Με το αριστερό χέρι θα ισορροπίσεις το σώμα σε πλάγια θέση.

Άσκηση για τους επαγωγούς Μέρος Δεύτερο

Φέρε το πόδι προς τα εμπρός ώστε να σχηματίσει ορθή γωνία με τη λεκάνη. Ιδανική άσκηση για τους γλουτούς. Επανάλαβε με το αριστερό πόδι.

Άσκηση για τους γλουτούς και τους μηρούς Μέρος Πρώτο

Πέρασε το λάστιχο στο δεξί σου πόδι και κράτησε την αντίθετη άκρη με το δεξί χέρι. Η μέση και η πλάτη βρίσκονται στην ευθεία.

Άσκηση για τους γλουτούς και τους μηρούς Μέρος Δεύτερο

Σήκωσε το δεξί πόδι ψηλά χωρίς να το τεντώσεις. Φρόντισε το γόνατο να παραμείνει λυγισμένο όπως στην αρχική θέση. Η μέση και η πλάτη παραμένουν ακίνητες. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε την ίδια άσκηση με το αριστερό πόδι.

Άσκηση για τις γάμπες και τους γλουτούς Μέρος Πρώτο

Δέσε την άκρη του λάστιχου στο πέλμα του δεξιού ποδιού και κράτησε την αντίθετη άκρη με το δεξί σου χέρι. Κράτησε το πόδι σε ορθία γωνία.

Άσκηση για τις γάμπες και τους γλουτούς Μέρος Δεύτερο

Tέντωσε το πόδι προς τα πίσω, φροντίζοντας η μέση και η πλάτη να παραμείνει ακίνητη. Επίστρεψε στην αρχική θέση και επανάλαβε την άσκηση με το αριστερό πόδι.

Άσκηση για όλο το πόδι Μέρος Πρώτο

Και πάλι ξαπλωμένη στο πλαί, φέρε το γόνατο ψηλά στο ύψος της κοιλιάς. Στήριξε το πάνω μέρος της πλάτης με τον αριστερό σου αγκώνα.

Άσκηση για όλο το πόδι Μέρος Δευτέρο

Τέντωσε το πόδι στην ευθεία, κρατώντας σφιχτά το λάστιχο με το δεξί σου χέρι. Επανάφερε στην αρχική θέση και κάνε την ίδια άσκηση με το αριστερό πόδι.

Άσκηση για τους μέσα επαγωγούς Μέρος Πρώτο

Το εσωτερικό μέρος των μηρών είναι ένα από τα πιο "προβληματικά" για τις γυναίκες. Με αυτή την άσκηση θα επικεντρώσεις στο σημείο και θα δεις διαφορά. Δέσε το λάστιχο και πάλι στο αριστερό πόδι και κράτησε την αντίθετη άκρη με το χέρι. Στήριξε τον κορμό στον αγκώνα σου, ενώ το δεξί πόδι ακουμπά με το πέλμα και το γόνατο λυγισμένο στο έδαφος.

Άσκηση για τους μέσα επαγωγούς Μέρος Δεύτερο

Σήκωσε το πόδι τεντωμένο όσο πιο ψηλά μπορείς και επανάφερε στην αρχική θέση. Φρόντισε ο κορμός και η λεκάνη να παραμένουν ακίνητα. Επανάλαβε με το δεξί πόδι.

Άσκηση για τους έξω και μέσα επαγωγούς Μέρος Πρώτο

Ξάπλωσε πλάγια, έχοντας το λάστιχο δεμένο στο δεξί πόδι. Στήριξε το πάνω μέρος του σώματος στον αγκώνα του αριστερού χεριού σου και παράλληλα κράτα την αντίθετη άκρη του λάστιχου. Ισορρόπισε το σώμα με το δεξί χέρι.

Άσκηση για τους έξω και μέσα επαγωγούς Μέρος Δεύτερο

Τέντωσε το πόδι προς τα πάνω κρατώντας την πλάτη και τη λεκάνη ακίνητες. Επανάφερε το πόδι στην αρχική θέση. Κάνε την ίδια άσκηση με το αριστερό πόδι.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: