Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αναστηθείτε! Οκτώ διάσημοι που θα θέλαμε να τους δούμε ξανά στη ζωή



"Προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος". Έτσι κλείνει το 'Σύμβολο της Πίστεως' ή αλλιώς το 'Πιστεύω' το οποίο σε αυτό το σημείο αναφέρεται στην ανάσταση του θεανθρώπου. Όμως δε θα σταθούμε στο θρησκευτικό κομμάτι αλλά στην ανάσταση. Εκτός από τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μας λείπουν και θα θέλαμε να αναστηθούν, έχουμε και κάποιους διάσημους που θα θέλαμε να επιστρέψουν στη ζωή και να δώσουν λίγη ακόμα από την ξεχωριστή αύρα τους.


Marilyn Monroe
Ένα από τα ονόματα που σου πρωτοέρχονται στο μυαλό σε τέτοια θέματα σίγουρα είναι της Marilyn Monroe η οποία πέθανε στα 36 της χρόνια. Η Marilyn αποτελεί μέχρι σήμερα τον ορισμού της γυναίκας, του θηλυκού-γατούλας που σήμερα εκλείπει από το παγκόσμιο στερέωμα. Για το θάνατό της ακούστηκαν πολλά, από δολοφονία μέχρι αυτοκτονία. Η Marilyn, λείπει και κυρίως το prestige και η αύρα που απέπνεε αυτός ο θρύλος.

Anna Nicole Smith
Μια πιο πρόσφατη ξανθιά σεξοβόμβα, η Anna Nicole Smith, ανήκει στην κατηγορία των διασήμων που θα θέλαμε να επιστρέψουν στη ζωή. Η ζωή της όντως υπήρξε σενάριο ταινίας αφού ξεκίνησε ως στρίπερ -έχοντας αποκτήσει ήδη ένα παιδί σε πολύ νεαρή ηλικία-, το 1993 ανακηρύχτηκε ως η Playmate της χρονιάς ενώ λίγο μετά παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη πετρελαϊκής εταιρίας, J. Howard Marshall. Όσο περνούσαν τα χρόνια, η Anna Nicole έδειχνε πως κάπου... 'έχασε' τη μπάλα και το 2007 βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα ύστερα από ένα μείγμα ναρκωτικών ουσιών.

Michael Jackson
Έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα -όπως και για πολλά χρόνια- παραμένει ορφανή η θέση του βασιλιά της ποπ. Ο Michael Jackson μας λείπει. Η μουσική του, το 90s glamour που απέπνεε. Μέσα από το θάνατό του αποκαλύφθηκαν πολλά μυστικά από τη ζωή του, όπως ότι η εξάρτησή του από τα υπνωτικά ήταν τόσο μεγάλη που του χορηγούσαν φάρμακα που δίνουν στη νάρκωση για να κοιμηθεί. Με το θάνατό του, ο τραγουδιστής 'ξεκουράστηκε' από τη χρόνια ταλαιπωρία ωστόσο τον θέλουμε πίσω, με το λαμπερό χαμόγελο που είχε στα 80s.

Kurt Cobain
Η ψυχή των Nirvana, έφυγε πολύ νωρίς. Στα 27 του μόλις χρόνια. Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά, η έντονη σχέση του με την Courtney Love και η πίεση που ένιωθε από τη μεγάλη φήμη που απέκτησε, τον οδήγησαν να πάρει το όπλο και να βάλει τέλος στη ζωή του. Τον θέλουμε πίσω γιατί ήταν ένας εξαίρετος μουσικός και στιχουργός που είχε πολλά ακόμα να δώσει στην ιστορία της μουσικής.

Amy Winehouse
Ήταν να έρθει στην Αθήνα αλλά η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας της λόγω των εξαρτήσεων δεν της το επέτρεψε. Στις 23 Ιουλίου του 2011, στα 27 χρόνια και εκείνη, η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο. Αν και αρχικά ειπώθηκε ότι αιτία του θανάτου της ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών, τελικά η ιατροδικαστική εξέταση "έδειξε" πως ο θάνατός της οφειλόταν στην μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Aaliyah
Στα 22 της μόλις χρόνια η Aaliyah "έφυγε" από τη ζωή από αεροπορικό δυστύχημα το οποίο έγινε στις Μπαχάμες. Η τραγουδίστρια μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα του videoclip "Rock the Boat" και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο. Το υπερφορτωμένο ιδιωτικό αεροπλάνο σε συνδυασμό με το ότι ο πιλότος είχε πάρει ναρκωτικά, είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του και το θάνατο όλων όσων επέβαιναν. Ο θάνατος της Aaliyah σόκαρε την παγκόσμια σκηνή και πολλοί αναφέρουν ότι αν η τραγουδίστρια δεν είχε πεθάνει, ίσως να μην είχε φτάσει τόσο ψηλά Beyonce.

Heath Ledger
Λίγο καιρό μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας "The Dark Knight" όπου υποδύθηκε εξαιρετικά τον Joker, ο Heath Ledger βρέθηκε νεκρός από ένα κοκτέιλ ναρκωτικών. Μάλιστα, μετά το θάνατό του τιμήθηκε με Όσκαρ, Β' Ανδρικού Ρόλου. Πίσω του, άφησε ένα κοριτσάκι 3 ετών τότε, την Matilda Rose, την οποία απέκτησε με την ηθοποιό  Michelle Williams.

Michael Hutchence
Ένας άλλος Αυστραλός, ανήκει στην κατηγορία αυτών που θα θέλαμε να αναστηθούν. Ο λόγος για τον Michael Hutchence, ο οποίος ήταν frontman της alternative rock μπάντας, INXS. o Michael Hutchence ήταν από τους αγαπημένους των γυναικών αφού τόσο η εμφάνισή του, όσο και η άνεσή του στη σκηνή έκαψε πολλές θηλυκές καρδιές. Ο τραγουδιστής είχε συνάψει δεσμούς με πολλές αιθέριες υπάρξεις μεταξύ αυτών και η Kylie Minogue. Τον Νοέμβριο του 1997 ο τραγουδιστής βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σίδνεϊ έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Φωτογραφία: Getty Images



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: