Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τι έκανε η Beyoncé στα παρασκήνια;


Τι έκανε η Beyoncé στα παρασκήνια;

Οπως έχετε ήδη διαβάσει, η εκρηκτική ντίβα της μουσικής Μπιγιόνσε Νόουλς είναι το νέο πρόσωπο της φετινής καλοκαιρινής σειράς από την Η&Μ. Στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η σταρ ποζάρει με νάζι μπροστά στο φακό, με φόντο τις εξωτικές Μπαχάμες.



Οταν όμως έχεις για κεντρικό πρόσωπο σου μία τόσο ταλαντούχα –και φυσικά πανέμορφη- γυναίκα, το λογικό είναι να αναδείξεις στο έπακρο τη φωνή και την ικανότητά της να μαγεύει με τις χορευτικές της κινήσεις. Η H&M συνοδεύει λοιπόν την καλοκαιρινή της καμπάνια με ένα εξίσου πολύχρωμο και εντυπωσιακό βίντεο, όπου η Μπιγιόνσε αφήνει τους πάντες άφωνους με την παρουσία της.

Και επειδή βέβαια τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια είναι πάντα άκρως ενδιαφέροντα, καθώς ρίχνουν φως στη δημιουργική διαδικασία του βίντεο, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει μία τόσο διάσημη τραγουδίστρια και περφόρμερ, εμείς σας έχουμε και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες. Απολαύστε την Μπιγιόνσε και δείτε την να μεταμορφώνεται σε εξωτική σειρήνα της μουσικής!








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: