Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η Amber Heard γίνεται το μυστήριο νούμερο 6 και ο Hugh Jackman ο εκλεκτός Samurai



Hugh Jackman, Zack Snyder, Ryan Reynolds, Johny Depp, Amber Heard: Η λίστα με τους πρωταγωνιστές των νέων trailers δε θα τελειώσει γρήγορα. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου.


Man of Tai Chi
Ο Keanu Reeves σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία, συγκεντρώνοντας την προπονητική ομάδα που είχε στο Matrix, προκειμένου να στήσει τις μαχητικές σκηνές στην ταινία δράσης του (Tiger Hu Chen και Yuen woo-Ping). Στην ταινία, ο Reeves υποδύεται έναν νεαρό που θα χρησιμοποιήσει με πολλούς τρόπους το ταλέντο του στις πολεμικές τέχνες. Και αν κρίνουμε από την ατάκα "Let the killing begin" οι τρόποι δε θα είναι κομματάκι ανορθόδοξοι.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η μόνη ημερομηνία που ξέρουμε για την ώρα είναι για την Κίνα, όπου η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Νοέμβρη.
Syrup
Η νέα ταινία του Aram Rappaport που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα -και εισπρακτική επιτυχία- του Max Barry, φέρνει δύο εντυπωσιακές γυναίκες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, (Brittany Snow, Amber Heard) απέναντι στο νεαρό Shiloh Fernandez και τους μπλέκει μέσα στον αδίστακτο κόσμο της διαφήμισης. Σύμφωνα με το στόρυ, ο μέχρι πρότινος τεμπέλης Scat βρίσκει μια ιδέα ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Αλλά, για να πετύχει, πρέπει να εμπιστευθεί την ελκυστική συνεργάτη του στην εταιρεία, με το μυστήριο ψευδώνυμο "Six".
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχουμε ακόμη ημερομηνίες.
R.I.P.D.
Η πρωτοτυπία της ταινίας του Robert Schwentke (Red) ξεκινά ήδη από τον τίτλο: Το R.I.P.D., δηλαδή το Rest In Peace Department, με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Jeff Bridges έχει να κάνει με μια ειδική μονάδα αθάνατων αστυνομικών που πολεμάει φαντάσματα και δαιμόνια. Φυσικά, υπάρχει ο νεοσύλλεκτος (ένας αστυνομικός, που αφού πεθαίνει πάνω στο καθήκον έρχεται πίσω στη ζωή) και ο μέντοράς του.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 19 Ιουλίου.
The Lone Ranger (O Μοναχικός Καβαλάρης)
Μια ακόμη γεύση από Johny Depp, Ινδιάνους, άλογα και σκηνικά στην άγρια Δύση.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: H ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Ιουλίου.
Μan Of Steel (Άνθρωπος Από Ατσάλι)
Ένα ακόμη επικό τρίλεπτο που κλιμακώνεται μέχρι το τέλος του, με τον Superman να βάζει όσο μπορεί το χεράκι του για να το καταφέρει.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 20 Ιουνίου.
Τhe Wolverine
Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη δόση μας από Hugh Jackman στο trailer του "Τhe Wolverine", παρακολουθούμε ένα ακόμη, στην ιαπωνική εκδοχή του. Μην μπερδευτείς πάντως. Samurai και Wolverine είναι το ίδιο και το αυτό.
 
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου 2013.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: