Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

5 τρόποι να φτιάξετε το σώμα σας εν όψει του καλοκαιριού


0

Με το τέλος του Πάσχα, χτυπάει το τελευταίο καμπανάκι για να φέρετε το σώμα σας στα επίπεδα που θέλετε εν όψει του καλοκαιριού που μας έρχεται. Καλοκαίρι το οποίο όπως κάθε χρόνο φωνάζει από μακριά «Χάσε κιλά και φτιάξε κοιλιακούς!».


Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το ωραίο σώμα δε σημαίνει υπερβολική γράμμωση και μύες που φαίνονται από ...τον προφήτη Ηλία! Το ωραίο σώμα σημαίνει να είσαι σφιχτός/ή, χωρίς παραπανίσια κιλά και πάνω από όλα χωρίς να έχετε πάρει συμπληρώματα διατροφής. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να κάνετε κάτι τέτοιο στην ηλικία που βρίσκεστε. Θα χαλάσετε την υγεία σας για χάρη ενός γκόμενου ή μιας γκόμενας. Ας πούμε όλοι μαζί όχι σε αυτή τη μάστιγα!

Μπορεί η διαδικασία της γυμναστικής να φαντάζει βουνό στα μάτια σας αλλά δεν είναι έτσι. Χρειάζεται σωστό πρόγραμμα, θέληση, υπομονή και θυσίες. Το αποτέλεσμα θα έρθει από μόνο του. Πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνετε:

1. Αποκτήστε γνώση: Όπως σε κάθε πτυχή της ζωής μας έτσι και σε αυτή της γυμναστικής και του υγιειούς τρόπου ζωής είναι απαραίτητες οι γνώσεις. Επισκεφτείτε έναν διατροφολόγο να σας συμβουλέψει για το τι πρέπει να τρώτε και τι να αποφεύγετε. Επίσης, αν σκοπεύετε να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο φροντίστε να υπάρχει εκεί κάποιος αξιόλογος γυμναστής που θα μπορεί να σας καθοδηγήσει έτσι όπως πρέπει.

2. Βάλτε στόχο: Καμία διαδικασία δεν επιτυγχάνεται αν δεν οδηγεί κάπου. Το να φτιάξεις ωραίο σώμα ανήκει στις διαδικασίες αυτές. Πρέπει να ξέρετε γιατί θέλετε να αδυνατίσετε. Για να νιώθετε πιο υγιείς;, Για να τραβάτε τα βλέμματα στην παραλία; Για να αυξήσετε την επίδοσή σας στο κρεβάτι; Όποιος και να είναι ο στόχος σας ...πρέπει να υπάρχει!

3. Η έμπνευση: Ναι ναι, ακόμη και εδώ πρέπει να έχετε ένα είδωλο. Κάποιον ή κάποια που έχει πετύχει τον στόχο σας πριν από εσάς. Καλύτερα σε αυτή την κατηγορία να διαλέξετε κάποιον που σας είναι εντελώς άγνωστος. Δε θέλουμε να αναπτύξουμε ίντριγκες και ζήλειες με την γυμναστική ;)

4. Η σωστή δραστηριότητα: Γυμναστική δε γίνεται μόνο στο γυμναστήριο. Γίνεται με τρέξιμο στο πάρκο, με ποδήλατο στο βουνό, με μπάσκετ στο γηπεδάκι της γειτονιάς. Φροντίστε η επιλογή σας να σας ταιριάζει και να μη βαριέστε κάθε φορά που ξεκινάτε. Σε διαφορετική περίπτωση θα αντέξετε το πολύ 3-4 φορές...

5. Η επιβράβευση: Κλείνουμε με το ίσως πιο ωραίο κομμάτι. Χώρισε τον κύριο στόχο σου σε επιμέρους μικρότερους. Κάθε φορά που πετυχαίνεις έναν, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Από μία μπάρα σοκολάτας ή έναν καφέ στην παραλία της πόλης μέχρι το καινούριο κινητό που ήθελες πολύ να πάρεις. Αυτό θα κάνει τη διαδικασία πολύ πιο ευχάριστη και θα φέρει τον τελικό στόχο πολύ πιο κοντά στην ...αγκαλιά σου!

Καλή γυμναστική λοιπόν και ...ας αναστενάξουν οι παραλίες!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: