Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Οι 4 μεγάλες απορίες σχετικά με το σεξ!


beu-sex-apories13

Σας έχουμε κάποιες απορίες γύρω από το sex, που αν όχι όλες, οι περισσότερες έχουμε και απλά ντρεπόμαστε να εκφράσουμε! Σας τις λύνουμε όλες για να μην προβληματίζεστε πια...


To sex όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι ωραίο αλλά είναι και αστείο! Τώρα θα μας πείτε υπερβολικούς αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις να κάνεις με δύο γυμνά κορμιά, υγρά και σίγουρα αλλόκοτες στάσεις οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε... σπασμένα πλευρά, αν εξαιρέσεις τον πόνο, έρχεται το γέλιο! Ας μην αναφερθούμε στα παραμορφωμένα πρόσωπα των συμπαθών και λατρεμένων αρσενικών που είναι κάτι μεταξύ δυσκοίλιου και ανθρώπου που έχει πιει τουλάχιστον 20 ποτά και άλλα τόσα σφηνάκια! Εκτός φυσικά από αστείο, το sex καμιά φορά μπορεί να γίνει και ντροπιαστικό, ειδικά για τη γυναίκα! Μεταξύ μας, πόσες φορές δεν έγινε κάτι, που ο καλός σας αγνόησε αλλά εσείς θέλατε να χωθείτε 10 μέτρα κάτω από το έδαφος; Η αλήθεια είναι ότι τα απρόοπτα είναι για να γίνονται, αλλά είναι και μερικές φορές που ακόμα και στις φίλες μας ντρεπόμαστε να περιγράψουμε το πάθημά μας! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιες απορίες γύρω από το sex, που αν όχι όλες, οι περισσότερες έχουμε και απλά ντρεπόμαστε να εκφράσουμε! Διαβάστε παρακάτω και πάρτε τις απαντήσεις σας...

1. Εκείνη η... στάμπα στο σεντόνι: Μόλις έχετε τελειώσει μία άκρως ικανοποιητική συνέυρεση και έτσι όπως γυρίζετε το βλέμμα σας παρατηρείτε με τρόμο έναν τεράστιο λεκέ πάνω στο σεντόνι! Η πρώτη σας σκέψη, γιατί πάντα ο νους μας πάει στο κακό, είναι ότι είναι ούρα! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι διακριτικά και χωρίς να σας βλέπει εκείνος, να μυρίσετε και θα πάρετε την απάντησή σας! Αν όντως επιβεβαιωθούν οι μεγαλύτεροί σας φόβοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος φρίκης και πανικού. Σύμφωνα με ειδικούς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ειδικά κατά την ιεραποστολική στάση, να υπάρξει... διαρροή λόγω της πίεσης της ουρήθρας. Αν αυτό συμβαίνει σπάνια, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν όμως το παρατηρείτε πιο συχνά, καλά θα κάνετε να επισκεφθείτε το γυναικολόγος σας. Όσον αφορά στον καλό σας, μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε! Μπορεί να σας κάνει εντύπωση, αλλά οι άντρες έχουν πολλή περισσότερη κατανόηση από όση νομίζουμε.

2. Γέλιο και δάκρυα χωρίς λόγο: Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε πιθανόν, διότι αν όχι σε εσάς σίγουρα θα έχει συμβεί σε κάποια φίλη ή γνωστή. Το sex σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένα καθαρά συναισθηματικό και νευρολογικό γεγονός. Με λίγα λόγια, και με την έκκριση όλων αυτών των ορμονών είναι απολύτως λογικό να επηρεάζονται τόσο τα νεύρα μας όσο φυσικά και οι συναισθηματικές μας αντιδράσεις. Ανάλογα φυσικά με το χαρακτήρα του καθενός και κυρίως με τη συναισθηματική του κατάσταση το διάστημα εκείνο, οι αντιδράσεις ποικίλουν. Από τρανταχτά γέλια, μέχρι κλάμα δίχως αύριο. Και τα δύο είναι ικανά να φέρουν τον άλλο σε τρομερά δύσκολη θέση ωστόσο είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ένα ακόμα γεγονός που προκαλεί συναισθηματική φόρτιση, είναι και το ότι μένουμε εντελώς γυμνοί μπροστά σε έναν άλλον άνθρωπο, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε εκτεθειμένοι και φυσικά μας επηρεάζει ψυχολογικά.

3. Υγρασία... μηδέν: Συνήθως οι γυναίκες που υποφέρουν από... ξηρασία εκεί κάτω, είναι αυτές που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση ή έστω την πλησιάζουν! Ωστόσο, πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες, παρά το γεγονός ότι ακόμα και στις μέρες μας το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ταμπού ακόμα και σαν αναφορά στο γυναικολόγο, αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο φυσικά δεν τους επιτρέπει να χαρούν το sex. Η σύνδεση που έχει γίνει με το στοματικό από τον άντρα, αμφισβητείται όλο και περισσότερο και πλέον οι περισσότεροι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι πολλά μπορούν να επηρεάζουν την υγρασία του κόλπου, ακόμα και μία φαρμακευτική αγωγή. Αυτό που συστήνουν είναι λιπαντικό και... υπομονή!

4. Αίμα μετά το sex: Ας υποθέσουμε φυσικά ότι δεν είστε παρθένα ή ότι δεν είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που κάνετε sex, οπότε και είναι άκρως φυσιολογικό να συμβεί. Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, αρχικά δεν θα πρέπει να πανικοβληθείτε και να θεωρήσετε ότι σας συμβαίνει κάτι σοβαρό. Αν λοιπόν η ποσότητα του αίματος είναι μικρή και το χρώμα του αίματος σχετικά ανοιχτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το περιστατικό να είναι τυχαίο ή να προκλήθηκε από κάποια απότομη κίνηση ή τραυματισμό. Αν από την άλλη, το φαινόμενο είναι συχνό και η ποσότητα του αίματος είναι σχετικά μεγάλη, τότε καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Όχι ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος άμεσος, αλλά μπορεί ας πούμε να έχετε τραχηλίτιδα και να χρειαστείτε θεραπεία.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: