Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

20 τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας!


20  τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας!

Εάν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τον έρωτα σας με λόγια… πείτε το «σ’ αγαπώ» με πράξεις! Και όμως, μέσα από τη γλώσσα του σώματος και μερικές «στρατηγικές» μπορείτε να δείξετε ο,τι αισθάνεστε στον σύντροφο σας. Είτε αναζητάτε μια πιο πρωτότυπη ιδέα, είτε μια καθημερινή λύση χωρίς να ξοδέψετε χρήματα… διαβάστε τους παρακάτω τρόπους, οι οποίοι θα σας «ανοίξουν» το δρόμο προς το ρομαντικό κομμάτι του εαυτού σας!


- Κλείστε ένα τραπέζι σε εστιατόριο ή μαγειρέψτε μόνοι σας. Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα, επιλέξτε το κατάλληλο μενού και φροντίστε τον άλλο. Γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι!
- Στείλτε λουλούδια στη δουλειά. Όσο «κλασσική» κίνηση και αν είναι, τόσο αποτελεσματική είναι στο τέλος! Πρόκειται για μια έκπληξη που θα σχηματίσει το χαμόγελο στο πρόσωπο του άλλου.
20  τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας!- Μεγεθύνετε μια φωτογραφία από τις διακοπές σας: Βρείτε μια φωτογραφία που γελάτε μαζί, η οποία να σας φέρνει όμορφες στιγμές στο μυαλό… μεγεθύνετε την και κρεμάστε την στο σαλόνι σας.
- Πείτε «ναι» στα κομπλιμέντα. Μην φοβάστε να κάνετε όσα κομπλιμέντα θέλετε! Άλλωστε, σκεφτείτε ότι τα μικρά πράγματα μετρούν μέσα σε μια σχέση…
- Φτιάξτε την ταινία της σχέσης σας. Ενώστε τα βιντεάκια που έχετε τραβήξει μέχρι στιγμής και φτιάξτε την ταινία της σχέσης σας! Κάτι τέτοιο θα τους υπενθυμίσει ο,τι έχετε ζήσει μαζί και θα δείξει πόσο σκέφτεστε τον άλλο…
20  τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας!Κάντε του ένα μασάζ με αρωματικά έλαια. Το μασάζ μπορεί να χαλαρώσει το σύντροφό σας, ενώ παράλληλα δείχνει τρυφερότητα σαν κίνηση. Η αίσθηση της ζεστασιάς θα φέρει τα σώματα σας πιο κοντά.
Free hugsΜια αγκαλιά αποτελεί την απόλυτη έκφραση αγάπης! Μια αγκαλιά το πρωί και μια το βράδυ… και θα αισθανθείτε πιο κοντά τον άλλον.
- Ψωνίζετε μαζί στην Αθήνα. Ειδικά για μια γυναίκα, τα ψώνια είναι η ιδανική έκπληξη. Πηγαίνετε μαζί για ψώνια μια ηλιόλουστη μέρα και πάρτε την πρωτοβουλία να της κάνετε δώρο π.χ. τη μπλούζα της βιτρίνας.
- Εμφανιστείτε αιφνιδιαστικά μπροστά του, όταν είναι μακριά. Αν ο άλλος βρίσκεται μακριά για κάποιο διάστημα π.χ. για επαγγελματικό ταξίδι, κάντε του έκπληξη και εμφανιστείτε μπροστά του. Σίγουρα θα περάστε μια όμορφη βραδιά!
20  τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας!-  Χορέψτε Μαζί. Γραφτείτε μαζί σε μαθήματα χορού ταγκό ή μπλουζ και χορέψτε οι δυο σας κάτω από το φεγγάρι.
- Γράψτε ένα ερωτικό σημείωμα. «Βουτήξτε» τα λόγια μέσα στα συναισθήματα και κάντε έκπληξη στο σύντροφό σας… με ένα post it δίπλα στο μαξιλάρι του.
- Διοργανώστε ένα ταξίδι για δυο. Μια απόδραση το σαββατοκύριακο σε έναν κοντινό προορισμό μπορεί να εκφράσει την αγάπη σας και να σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί.
20  τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας!- Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού. Ειδικά ένας άντρας, ακόμα και αν ετοιμάσει ένα πρωινό στο κρεβάτι… θα αποδείξει την αγάπη του στη σύντροφό του! Βάλτε το πρωινό στο δίσκο μαζί με λουλούδια και πηγαίνετε στο κρεβάτι.
- Περάστε χρόνο με την οικογένεια του. Περάστε στιγμές με τους συγγενείς του άλλου, αφού μια τέτοια κίνηση δείχνει στον άλλο ότι εκτιμάτε την οικογένεια του.
- Αφιερώστε του τα τραγούδια ενός cdΓράψτε ένα cd με την αγαπημένη playlist του συντρόφου σας, γράψτε όμορφα λόγια στο εξώφυλλο και κάντε του έκπληξη μέσα στο αυτοκίνητο.
20  τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας!- Δημιουργήστε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες. Μαζέψτε μερικές φωτογραφίες από τα καλοκαίρια ή τις διακοπές σας… και ενσωματώστε τις σε ένα λεύκωμα με «λεζάντες» και κορδέλες.
- Περιπλανηθείτε τη νύχτα στην πόλη. Πάρτε αγκαλιά το ταίρι σας και κάντε μια βόλτα στο πάρκο ή τα μπαράκια της Αθήνας. Γίνετε δημιουργικοί και εντυπωσιάστε την π.χ. με έναν χορό στην πλατεία.
- Συζητήστε για το μέλλον σας. Έτσι, θα δείξετε στον άλλο ότι σκέφτεστε το «εμείς» και όχι το «εγώ». Συζητήστε για το πώς βλέπετε τους δυο σας μετά από 10 χρόνια και μοιραστείτε την αγάπη σας.
- Διαβάστε μαζί ένα βιβλίο. Ξαπλώστε μαζί στον καναπέ και διαβάστε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα. Έτσι, θα χαλαρώσετε και θα γίνετε πιο ερωτικοί στα μάτια του άλλου.
- Παίξτε για αυτόν ένα κομμάτι στην κιθάρα ή το πιάνο. Εκφράστε την αγάπη σας μέσα από τις νότες και συνθέστε το δικό σας τραγούδι. Να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια τέλεια κίνηση αγάπης!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: