Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Wild beauty: H Emma Stone βγάζει το δερμάτινο μπουφάν της στον φακό του W



Η Emma Stone αποχωρίζεται τα φώτα των στούντιο, των Όσκαρ και το έντονο μακιγιάζ και μας κοιτάζει με άλλο μάτι, για το εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του αμερικανικού W.

Η φετινή συμπαρουσιάστρια των υποψηφιοτήτων των Όσκαρ για το 2013 ποζάρει στον φωτογράφο Juergen Teller χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά της ατημέλητα, κάθεται στην άκρη ενός ξέστρωτου κρεβατιού με ένα μαύρο στράπλες και ρίχνει στον φακό ένα έντονο σέξι βλέμμα.



Το κορίτσι του Andrew Garfield μίλησε στο περιοδικό για τη νέα της ταινία "Gangster Squad", στην οποία παίζει (για ακόμη μια φορά) με τον Ryan Gosling, ενώ παραδέχτηκε πως δε δυσκολεύτηκε τρομερά να μπει στον ρόλο της Grace Faraday, την οποία υποδύεται, παρ'όλο που ήταν απαιτητικός.

Όπως και να΄χει πάντως,το να πρωταγωνιστήσει σε δράμα ήταν σίγουρα μια πρόκληση για την 24χρονη ηθοποιό, καθώς οι προηγούμενοι ρόλοι της καριέρας της ήταν πιο χαλαροί και -τις περισσότερες φορές- κωμικοί: εξάλλου και ως άνθρωπος, έχει μάθει να τα αντιμετωπίζει όλα με χιούμορ, παραδέχεται. "Στην πραγματική ζωή, μερικές φορές είναι άβολο να μην κάνω πλάκα. Το έχω ψάξει μέσα μου τον τελευταίο καιρό. Συχνά, το να αστειεύομαι είναι ένας τρόπος να διαχειρίζομαι μια άβολη κατάσταση, γι' αυτό, είναι συναρπαστικό να είσαι μέρος ενός ρόλου στον οποίο δεν υπάρχει τίποτα αστείο ή ανάλαφρο".


Όσο για την ταινία που τη συγκινεί περισσότερο; Η Emma παραδέχτηκε πως το "City Lights" με τον Charlie Chaplin την κάνει να δακρύζει κάθε φορά.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: