Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πρωταγωνιστής: Ο Λάκης Γαβαλάς και ο μύθος της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού



"Είμαστε στοιβαγμένοι όλοι. Δεν υπάρχει το θέμα του VIP. Το πλεονέκτημα εδώ μέσα το έχει όποιος μπορεί να πάρει την πρέζα του". Όλα όσα είπε ο φυλακισμένος επιχειρηματίας στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Την ζωή του τους τελευταίους μήνες στηον Κορυδαλλό περιέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή "Πρωταγωνιστές". Ο επιχειρηματίας που δηλώνει φοροοφειλέτης και όχι φοροφυγάς κατέρριψε τον μύθο της VIP πτέρυγας των φυλακών, μίλησε για το κελί του, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και την καθημερινότητά του που ξεκινά από τον κήπο.
"Είμαστε στοιβαγμένοι όλοι. Δεν υπάρχει το θέμα του VIP. Αυτό που λέγεται είναι κουτό. Το πλεονέκτημα εδώ μέσα το έχει όποιος μπορεί να πάρει την πρέζα του... Το κελί έχει μία ακαταστασία. Όλοι οι κρατούμενοι έχουν τηλεοράσεις. Ένα υποτυπώδες μπάνιο. Πίστεψέ με είναι φυλακή. Είναι θλιβερό".
"Εγώ επί τριάντα χρόνια θεωρούσα ότι είμαι παθιασμένος Έλληνας... Δούλευα για την χώρα μου...Πρέπει να με αφήσουν να αποδείξω ότι εγώ θα πληρώσω".


Ο Λάκης Γαβαλάς χρωστάει 10 εκατομμύρια ευρώ και λέει ότι αν δεν τον αφήσουν να ξαναπαράγει ας του πάρουν την περιουσία, γιατί το να σαπίζει αυτός και η αδερφή του Νότα στη φυλακή δεν βοηθάει. Ας πάρουν την Μύκονο, τονίζει ή κάποιο από τα καταστήματά του.
"Με έκλεισαν μέσα όσο ακόμα παρήγαγα αυτή την εποχή της κρίσης" τόνίζει ο Λάκης Γαβαλάς.
 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: