Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η Μαλαισία τα βάζει με τα μπλουζάκια «V»

Η Μαλαισία τα βάζει με τα μπλουζάκια «V»

Τα θεωρεί ως δείκτη ομοφυλοφιλίας


Όταν πρωτοεμφανίστηκαν κατέκτησαν αμέσως την κορυφή στον κόσμο της μόδας. Τα φόρεσαν από τον πρίγκιπα της Ουαλίας μέχρι και ο πρωταθλητής τένις Fred Perry όταν κατέκτησε το Wimbledon τη δεκαετία του ’30.


Για περισσότερα από 80 χρόνια από την πρώτη ημέρα που πουλήθηκαν τα μπλουζάκια με λαιμόκοψη «V» έχουν φορεθεί τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες.

Ωστόσο στη Μαλαισία, αυτού του κοψίματος οι μπλούζες θεωρούνται «σημάδι» ομοφυλοφιλίας.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι εξέδωσαν μια σειρά από «δείκτες» για να ενημερώσουν τους γονείς να «εντοπίσουν» σημάδια ομοφυλοφιλίας στα παιδιά τους.

Ανάμεσα σε αυτά είναι οι μπλούζες με λαιμόκοψη «V» και τα αμάνικα μπλουζάκια.

Οι έφηβοι που φοράνε κολλητά, ανοιχτόχρωμα ρούχα και έχουν γυμνασμένο σώμα επίσης θεωρούνται ομοφυλόφιλοι.
Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας της χώρας Mohd Puad Zarkashinot φέρεται να δήλωσε, όπως γράφει η Daily Mail, ότι ο μουσουλμανικός κόσμος δεν γνωρίζει πολλά για τα «συμπτώματα» της ομοφυλοφιλίας, της αμφιφυλίας και των τρανσέξουαλ για να καταφέρουν να εμποδίσουν την «εξάπλωσή» τους.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δέκα ανάλογα «σεμινάρια ενημέρωσης και εκμάθησης για το πώς να αναγνωρίζουν την ροπή στην ομοφυλοφιλία» σε γονείς στη Μαλαισία.

Η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στη χώρα και περιγράφεται ως «ενάντια στη φύση». Πριν από ένα χρόνο οι αρχές είχαν απαγορεύσει την κυκλοφορία του τραγουδιού «Born this Way» της Lady Gaga, δικαιολογώντας την απόφασή τους λέγοντας ότι οι στίχοι προωθούν την αποδοχή των γκέι και των λεσβιών.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: