Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Χρυσές Σφαίρες: Τι κάνουν στα μαλλιά τους οι stars πριν το event;

Χρυσές Σφαίρες: Τι κάνουν στα μαλλιά τους οι stars πριν το event;

Μυστικά από δύο διάσημους colorist του Hollywood

Δύο διάσημοι colorist του Hollywood, ο Denis de Souza και ο Kim Vo, αποκάλυψαν στο allure.com πώς προετοιμάζουν τις stars για την εμφάνισή τους στις Χρυσές Σφαίρες.



Όλες οι πελάτισσές τους, λοιπόν, κλείνουν ραντεβού είτε για χρώμα είτε για μια βαθιά θεραπεία λάμψης, 3 με 4 μέρες πριν το event. Ο De Souza είπε πως η Mila Kunis, η Rachel Bilson και η Nicole Richie ζητούν απλές ανταύγειες: «Προσπαθώ να κάνω ό,τι πιο απλό γίνεται στα μαλλιά τους» λέει. Ο Vo, ο οποίος δουλεύει με την Kate Hudson και την Katherine Heigl συνδυάζει τη βαφή με λεπτές ανταύγειες για να δώσει την αίσθηση περισσότερου όγκου πριν από ένα μεγάλο event.


Όσον αφορά στη λάμψη, ο De Souza ορκίζεται σε μια αναζωογονητική θεραπεία που βρήκε στην Ιαπωνία και λέγεται Milbon. Η κερατίνη και το κολλαγόνο που περιέχει, ενυδατώνουν τα μαλλιά χωρίς να τα ισιώνουν και το αποτέλεσμα διαρκεί δύο μήνες.Επίσης, προτείνει την φροντίδα των μαλλιών με αγνό έλαιο καρύδας: «Χωρίστε τα μαλλιά σε τούφες, κάντε μασάζ, πιάστε τα σε αλογοουρά και αφήστε το να δράσει από 2 έως 8 ώρες πριν λουστείτε. Πραγματικά θρέφει τα βαμμένα μαλλιά», συμβουλεύει. Ο Vo χρησιμοποιεί ένα treatment λάμψης που δημιούργησε ο ίδιος, το Kim Vo Glaze, και το κάνει στις πελάτισσές του τρεις μέρες πριν το κόκκινο χαλί.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: