Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Οι sexy γυναίκες - αποκάλυψη του Quentin Tarantino



Οι πιο πολλοί γράφουν για την σκηνοθεσία, την δραματουργία, την μουσική και τα ευρήματά του. Ε εμείς θα γράψουμε και για τις γυναίκες που μας έμαθε.


Μέχρι το 1992, στο άκουσμα της λέξης Quentin κάποιος μπορεί να σκεφτόταν μόνο τις φυλακές του San Quentin στις οποίες έκανε ο Johnny Cash μία από τις πιο ξακουστές ηχογραφήσεις του. Από το Reservoir Dogs και μετά όμως, η λέξη αυτή αντιτοιχεί σε ένα και μόνο πρόσωπο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι, από το Pulp Fiction και μετά τουλάχιστον, ήθελαν να δουλέψουν μαζί του. Να τους πάρει και να τους μεταμορφώσει όπως κάνει με όλους τους χαρακτήρες του σε κάτι πιο σκοτεινό και μυστικιστικό. Αυτό το μαγικό φίλτρο Tarantino στο οποίο κάνουν μπάνιο όλοι οι ηθοποιοί υπό τις οδηγίες του. Το ίδιο στο οποίο έχουν κάνει μπάνιο και όλες οι γυναίκες που έχουν πρωταγωνιστήσει στις ταινίες του.
Γιατί έχει αυτή την μαγική ικανότητα ο Tarantino. Όσο σκληρούς και σκοτεινούς κάνει τους άνδρες χαρακτήρες του, άλλο τόσο σεξουαλικές και κολάσιμες παρουσιάζει τις γυναίκες που στέκονται μπροστά στην κάμερα για χάρη του.
Με τυχαία σειρά, το ONEMAN παρουσιάζει τις γυναίκες που σημάδεψαν σεξουαλικά τις ταινίες του δημιουργού. Γυναίκες που μπορεί να τις ήξερες και από άλλες ταινίες, αλλά ποτέ δεν τις είχες δει τόσο δραματικά σεξουαλικές.

Η Sydney Tamiia Poitier στο Death Proof

 

Η Chiaki Kuruyama στο Kill Bill

 

Η Lucy Liu στο Kill Bill Vol. 2

 

Η Salma Hayek στο From Dusk Till Dawn


Η Vanessa Ferlito στο Death Proof

ναι, αυτή που έκανε το lap dance

Η Mary Elizabeth Winstead στο Death Proof

 

Η Rosario Dawson στο Death Proof

 

Η Rose McGowan στο Death Proof

 

Η Melanie Laurent στο Inglourious Basterds

 

Η Uma Thurman στο Pulp Fiction

 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: