Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ανανεώθηκε το MySpace


Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο, MySpace, κυκλοφόρησε την νέα του έκδοση, η οποία δοκιμαζόταν από το περασμένο καλοκαίρι.
Πλέον είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες, που μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο λογαριασμό με τα στοιχεία του Twitter, του Facebook ή ακόμα και του παλιού τους λογαριασμού. Η διεύθυνση του πλέον άλλαξε σε new.myspace.com με το παλιό URL να παραμένει ενεργό.

Ακολουθώντας την ίδια πολιτική με παλαιότερα, η αναβαθμισμένη σελίδα, εστιάζει επίσης στον τομέα της μουσικής και της αναζήτησης μουσικών κομματιών και καλλιτεχνών. Επίσης έχει ενσωματωμένο έναν player, στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας, για την αναπαραγωγή της μουσικής, ενώ δίνεται η δυνατότητα για εγγραφή στις ενημερώσεις φίλων και τραγουδιστών, μέσα από την καρτέλα «People».

Το νέο περιβάλλον, δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να δημοσιεύσει την προσωπική του κατάσταση, τις φωτογραφίες και τα βίντεο του, καθώς και διάφορες αναρτήσεις, με ένα στυλ που θυμίζει αρκετά το Twitter. Ακόμα, η επιλογή “Discovery”, εμφανίζει τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις που έχουν να κάνουν με τη μουσική.

Τέλος, για αυτούς που προτιμούν το προηγούμενο περιβάλλον, μπορούν να το ενεργοποιήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού, στην αρχική σελίδα.
Πηγή

SHARE THIS

0 σχόλια: