Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ροκάδες και μοντέλα: το καρμικό lovestory του stage με το catwalk



«Θα μπορούσες να πιστέψεις πως ο γάμος ενός ροκ σταρ με ένα τοπ μόντελ είναι ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα στον κόσμο. Ναι είναι!» έχει δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο David Bowie για τη σύζυγό του Iman σε ένα εξομολογητικό ντελίριο. Μήπως έχει δίκιο; Ρητορική η ερώτηση, πάντως υπάρχουν και οι άλλοι στο σύμπαν των celebrities που ενστερνίζονται την άποψη του 66χρονου Thin White Duke.


David Bowie & Iman
 
Το καλό με αυτούς τους δύο  είναι ότι γνωρίστηκαν και  ερωτεύτηκαν σε σωστό timing. Όταν εκείνος είχε απολαύσει την άσωτη ζωή μέχρι το μεδούλι και είχε πιάσει πάτο, με ένα διαζύγιο στην πλάτη και ένα παιδί για να πληρώνει διατροφή, και εκείνη ομοίως είχε κάνει τα ταξίδια της ποζάροντας ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα, είχε χωρίσει γνωρίζοντας τη μητρότητα μόλις στα 21, η γνωριμία σταθμός-έγινε το 1990 μέσω του κοινού τους κομμωτή. Ο γάμος ήρθε δύο χρόνια αργότερα ενώ το 2000 ο 54χρονος Bowie ανέλαβε ξανά τον ρόλο του χαζομπαμπά.
Ringo Starr & Barbara Bach
 
Η έβδομη τέχνη ενώνει. Μοντέλο  εκείνη, ντράμερ των Beatles αυτός και όμως η μοίρα τους δεν τους έφερε κοντά σε κάποια συναυλία ή σε fashion show αλλά στα γυρίσματα της ταινίας «Ο ατσίδας των σπηλαίων» το Φεβρουάριο του 1980. Γιατί μπορεί η Barbara να παράτησε το σχολείο στα 16 για να κυνηγήσει καριέρα μοντέλου έπειτα όμως την κέρδισε η υποκριτική. Ίσως να την είχε πάρει το μάτι του Ringo λίγα χρόνια νωρίτερα όταν η καλλονή Barbara διέπρεψε ως Bond girl, και συγεκριμένα ως Άνια Αμάσοβα στο «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε».
Dave Grohl & Jordyn Blum
 
Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά  φορά… Όταν η 17χρονη Jordyn Blum με τα τεράστια εκφραστικά μπλε μάτια πόζαρε στο περιοδικό Teen’s Magazine τον Ιούνιο του 1994, ερωτηθείσα για τις μπάντες που τις αρέσουν εκείνη απάντησε, μεταξύ άλλων, τους Nirvana. Εννέα χρόνια αργότερα βρέθηκε παντρεμένη με τον ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος της grunge, ακόμα και αν εκείνη έκανε στροφή στην καριέρα της περνώντας στην υποκριτική και εκείνος σχημάτισε τους Foo Fighters.
Keith Richards & Patti Hansen
 
Όσο ατίθαση και αν οφείλει  να είναι η ζωή ενός ροκ σταρ του βεληνεκούς Keith Richards, ο κιθαρίστας των Rolling Stones πέτυχε διάνα στα αισθηματικά του συνδυάζοντας συναυλίες, groupies και δόξα με τον ρόλο του οικογενειάρχη. Από το 1979 όταν και γνωρίστηκαν το ασχημόπαπο και η ξανθιά μοντέλα- ηθοποιός Patti Hansen μάτια για άλλους δεν έχουν.
Jamie Hince & Kate Moss
 
Μετά από καθιερωμένες εξορμήσεις σε μουσικά φεστιβάλ όπως το αμερικανικό Coachella και το αγγλικό Glastonburry, η Καιτούλα φαίνεται πως επιτέλους βρήκε τον ροκά που πάντα αναζητούσε στο πλευρό του κιθαρίστα των Kills, Jamie Hince. Το 37χρονο τοπ μόντελ τον πήρε με παπά και με κουμπάρο τον Οκτώβριο του 2010 έτσι για να σκάσουν οι πρώην, βλέπε Jonny Depp και Pete Doherty.
Rod Stewart & Penny Lancaster
 
Όλοι ξέρουμε τι σκέφτεσαι: «θα μπορούσε να είναι κόρη του». Δεν είναι όμως. Τι και αν της ρίχνει 26 γεμάτα χρόνια, τι και αν του ρίχνει κάμποσους πόντους σε ύψος καθότι είναι και 1,85 η άτιμη, η ξανθομαλλούσα Penny Lancaster  πρώην μοντέλο και γυμνάστρια, ζεσταίνει το κρεβάτι του Βρετανού γερόλυκου της ροκ, Rod Stewart και μάλιστα του έχει κάνει και τα δύο από τα οχτώ παιδιά του.
Eddie Vedder & Jill McCornick
 
Ο frontman των Pearl Jam είναι τυχερός. Ξεκάθαρα. Μπορεί να του πήρε χρόνια να ξεμπερδέψει με το διαζύγιό του από την πρώτη του σύζυγο, Beth Liebling ωστόσο, κατάφερε να έχει στο περίμενε την πανέμορφη πρασινομάτα Jill McCornick όσο εκείνη πόζαρε για τη Vogue και Cosmopolitan, να της κάνει δύο κόρες και τελικά να την παντρευτεί το 2010.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: