Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οι Αμερικανοί προτιμούν το "Lincoln" για τα Όσκαρ



Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ben Affleck και η ταινία του "Argo" μπορεί να είναι οι μεγάλοι νικητές των Χρυσών Σφαιρών, αλλά πολλοί Αμερικανοί θεωρούν ότι ο Steven Spielberg και η ταινία του "Lincoln" πρέπει να συγκεντρώσουν τα περισσότερα Όσκαρ που θα απονεμηθούν τον επόμενο μήνα.


Σχεδόν το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων Αμερικανών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της Ipsos, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Reuters, θεωρούν ότι η δραματική ταινία "Lincoln" πρέπει να βραβευτεί με Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην φετινή ετήσια απονομή.

Για το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας το 36% των ερωτηθέντων προτιμά τον Spielberg, ενώ μόνο το 4% των Αμερικανών θεωρούν ότι το "Argo" θα πρέπει να βραβευτεί με Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου οι περισσότεροι, δηλαδή το 22%, επέλεξαν τον Daniel Day-Lewis, που υποδύθηκε τον εκλιπόντα Αμερικανό πρόεδρο στην ταινία "Lincoln" (Λίνκολν). Το 16% επέλεξαν τον Denzel Washington για τον ρόλο του στο "Flight" και τρίτος στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων ήρθε ο Hugh Jackman για την ταινία "Les Miserables" (Οι Άθλιοι).

Στην κατηγορία των γυναικών, το 12% από τους 1.158 ερωτηθέντες Αμερικανούς, επέλεξαν την Naomi Watts για την ταινία "The Impossible", το 10% την Jennifer Lawrence για το "Silver Linings Playbook" (Οδηγός Αισιοδοξίας) και το 9% την Jessica Chastain για την ταινία "Zero Dark Thirty".

Αν είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον παρουσιαστή της τελετής απονομής, το 15% των ερωτηθέντων θα επέλεγαν τον κωμικό Billy Crystal, το 12% την Ellen DeGeneres και το 10% τον Steve Martin.

Όπως όμως έχει ανακοινώσει η Ακαδημία, οικοδεσπότης της 85ης τελετής απονομής των Όσκαρ θα είναι ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Seth MacFarlane.

Η τελετή απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2013, στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: