Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

H Kelly του Beverly Hills 90210, Jennie Garth, δοξάζεται στο Instagram



Τα social media δεν είναι μόνο για να βρίσκεις παλιούς συμμαθητές. Είναι και για να βρίσκεις αγαπημένους σταρ των εφηβικών σου χρόνων. Η Jennie Garth είναι μία από αυτούς.


Αν έχεις περάσει την εφηβεία σου στα 90s κάποια πράγματα τα έζησες σίγουρα. Άφησες λαδωμένο μαλλί για να μοιάσεις στον Κurt Cobain, φόρεσες Fila παπούτσια, πήγαινες στα Wendy's για burger και πέρναγες ώρες συζητώντας για τον αν η Kelly έπρεπε να τα έχει με τον Dylan ή τον Brandon (εντάξει, και τι βρίσκουν οι άντρες στην Donna).
 
Ωραίες εποχές.
 
Μετά μεγάλωσες. Άρχισες να λούζεις τα μαλλιά σου πιο συχνά (μπορεί και να σου έπεσαν λίγο), άφησες τα Fila για τα deserts boots, τα Wendy's έκλεισαν και το Beverly Hills 90210 είναι πια μία μακρινή ανάμνηση. Η Kelly το ίδιο. Όχι όμως και η Jennie Garth, η οποία υποδυόταν την μοιραία Kelly, και η οποία ζει μέρες δόξας μέσα από τα social media και κυρίως το Instagram.
 
H 40άρα, πλέον, ηθοποιός φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της για κάθε της κίνηση τραβόντας φωτογραφίες και μοιράζοντας τις προσωπικές της στιγμές. Αρκεί να την ακολουθήσεις για να μάθεις τι τρώει, κάθε πότε πάνε για μπάλα οι κόρες της (βεβαίως, έχει τρεις κόρες), σε ποιες συναυλίες πηγαίνει, τι κάνει στα παρασκήνια, πόσα σκυλιά έχει, τι ράτσα είναι η γάτα της. Ακόμα και τις επισκέψεις της στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τη φίλη της, η οποία νοσούσε, ακόμα και αυτό δεν το κράτησε για εκείνη. Η Jennie είναι ένα social girl και το κοινό το εισπράττει και τα likes και σχόλια από κάτω πέφτουν βροχή.
 
Σε άλλα νέα και επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα θέλεις να μάθεις τι άλλο κάνει η Jennie εκτός από το να postάρει φωτογραφίες, είναι να μιλάει για τον πόνο που της έφερε το διαζύγιό της από το δεύτερο σύζυγό της, τον ηθοποιό Peter Facinelli, την αμηχανία που νιώθει όταν τον βλέπει να βγαίνει με τη νέα του αγαπημένη Jaimie Alexander, πόσο πολύ αγαπά τον Luke Perry σαν φίλο και πως διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα (με καθημερινή γυμναστική και τρώγοντας υγειινά). Κατά τα άλλα έκανε ένα reality show, “Jennie Garth: A little bit country” και παίζει σε μερικές τηλεταινίες.
Ό,τι ανεβάζει φωτό το είπαμε.
 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: