Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τι φόρεσαν οι σταρ στο Gangster Squad; ( photos )



Ήταν το πιο λαμπερό γεγονός στο Λος Άντζελες. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Gangster Squad στο Grauman's Chinese Theatre που στις Ηνωμένες Πολιτείες βγαίνει στις αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου.Η ταινία μιλά για το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και την πάλη του ενάντια στην μαφία της Ανατολικής Ακτής την δεκαετία του 40 και του 50 αλλά όλες εμείς, φυσικά την περιμένουμε για τα υπέροχα κοστούμια της, τις εμφανίσεις της αγαπημένης Emma Stone και τον καυτό Ryan Gosling.


Όλοι οι πρωταγωνιστές (και όχι μόνο) ήταν εκεί. Ο Ryan Gosling δεν συνοδευόταν από την σύντροφό του Eva Mendes αλλά από την μητέρα του Donna. Μπορεί η σέξι Eva να μην ήταν εκεί αλλά ήταν η γκαρνταρόμπα της. "Απόψε φοράω Eva Mendes. Έκανα επιδρομή στην ντουλάπα της" δήλωσε η μητέρα του Gosling στους δημοσιογράφους. Ο Gosling που φορούσε ένα καφέ Gucci κοστούμι επιβεβαίωσε συμπληρώνοντας "Η μητέρα μου φορά όλα τα ρούχα της κοπέλας μου".

Η συμπρωταγωνίστρια του Emma Stone εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο Lanvin φόρεμα και επίσης δεν συνοδεύονταν από τον σύντροφό της Andrew Garfield. Στην βραδιά παρευρέθηκαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων ο Sean Penn και ο Josh Brolin που είναι παλιοί φίλοι και γνώριμοι από την ταινία Milk.

Η ταινία Οι διώκτες του εγκλήματος θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου.



















Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: