Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τι έγραψε ο Πανταζής στο Facebook για την περιπέτεια της υγείας του


Τι έγραψε ο Πανταζής στο Facebook για την περιπέτεια της υγείας του  Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο

Το δικό του μήνυμα προκειμένου να καθησυχάσει τους θαυμαστές του και παράλληλα να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη που του παρείχαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, έστειλε μέσω Facebook ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.


«Kαλημέρα φίλοι μου και φίλες μου! Είμαστε εδώ, είμαστε καλά και μην ξεχνάμε να ευχαριστούμε το θεό για ότι μας συμβαίνει. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και έναν έναν προσωπικά, για την αγάπη, τις ευχές και την θετική ενέργεια που μου στείλατε! Σας αγαπώ πάρα πολύ!», ήταν το μήνυμά που έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Λευτέρης Πανταζής.

Σύμφωνα με το star.gr ο τραγουδιστής υπέστη όχι μόνο ένα, αλλά δύο ελαφρά εγκεφαλικά και, πλέον, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή.

Πάντως, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον τραγουδιστή καθισμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Οπως διευκρινίστηκε, τραβήχτηκε ενώ ο Λευτέρης Πανταζής περίμενε τη σειρά του για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: