Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Νέα CARDHU!


Cardhu 18 years old

Η οικογένεια του Cardhu, του γενναιόδωρου single malt whisky μεγαλώνει, με τρία νέα ξεχωριστά single malt whiskies με μοναδικές γεύσεις και αρώματα να προστίθενται στο πλέον επιτυχημένο 12 ετών Cardhu.


Το Cardhu 15 ετών είναι κομψό και ισορροπημένο. Σαν μεγαλύτερος αδερφός είναι σοφότερο και λίγο πιο πλούσιο στη γεύση. Έχει μια αρμονική και στυλάτη γευστική αίσθηση κι επίγευση.

Το Cardhu 18 ετών είναι ώριμο, πλούσιο και γλυκό με γυαλιστερό χρώμα χαλκού. Έχοντας ωριμάσει αργά, διαθέτει γλυκιά και λεία υφή, με φρουτώδη πυρήνα και πλούσια γεύση σοκολάτας.

Το Cardhu special cask reserve είναι πικάντικο στην υφή. Μια μοναδική έκδοση από ειδικά επιλεγμένα βαρέλια, με την ίδια απαλή γεύση και την αίσθηση γενναιοδωρίας όπως της υπόλοιπης οικογένειας, προσδίδει μια ένταση στον ουρανίσκο καθώς και επίγευση.

Η απόλαυση σας ξεκινά από τη στιγμή που πιάνετε στα χεριά σας το κομψό σαν έργο τέχνης γυάλινο μπουκάλι του κι ανοίγετε το ξύλινο πώμα. Στριφογυρίστε το γύρω από το ποτήρι για να απελευθερώσετε τα διακριτικά φρουτώδη αρώματά του. Το μεταξένιο αυτό single malt whisky μπορείτε να το απολαύσετε όπως προτιμάτε, σκέτο, ή με λίγο νερό ή πάγο.

Αν σερβίρετε το Cardhu στην αρχή της βραδιάς, το whisky συνδυάζεται αρμονικά με γλυκά κρέατα όπως Serrano ή Pata Negra ham. Αν προτιμάτε ένα σφηνάκι μετά το φαγητό, η μεταξένια του υφή ταιριάζει απόλυτα με μαύρη σοκολάτα.


Το Cardhu προέρχεται από ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια του Speyside, που βρίσκεται στις παρυφές δίπλα στον ποταµό Spey εδώ και διακόσια χρόνια.
Spey RiverΗ ιστορία του και η πορεία του προς την κορυφή συνδέεται σε µεγάλο βαθµό µε την ιστορία δύο δυναµικών γυναικών που ανήκαν στην οικογένεια των ιδρυτών του. Η Helen Cumming, µε το πάθος της για την ποιότητα, δίκαια µπορεί να χαρακτηριστεί “η πρώτη κυρία του ουίσκι”, και η νύφη της, η Elizabeth που ήταν γνωστή ως “η βασίλισσα του εµπορίου του ουίσκι”, καθώς εκμεταλλεύτηκε έξυπνα την αυξανόμενη δημοτικότητα του σκοτσέζικου ουίσκι τη δεκαετία του 1880.
Και οι δύο είχαν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, ήταν γενναιόδωρες και συμπονετικές. Σήμερα, η καλοσύνη και η δύναμη των δύο αυτών γυναικών μνημονεύονται στη συσκευασία του Cardhu, µε την απεικόνιση μιας γυναίκας που σηκώνει τη σημαία.


Cardhu 18 years old

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: