Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τι δεν πρέπει να λέγεται κατά τη διάρκεια του σεξ


Τι δεν πρέπει να λέγεται κατά τη διάρκεια του σεξ

Σας δίνουμε μια λίστα με τα 10 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε να λέτε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ ώστε να μην ξενερώσετε τον άλλον.


1. Ποιος τραγουδάει αυτό το τραγούδι;

Ενα soundtrack είναι η καλύτερη συνοδεία στο σεξ, αλλά η μουσική θα πρέπει να είναι μόνο για ατμόσφαιρα. Σίγουρα, όλοι αναρωτιόμαστε για το ποιος λέει ένα τραγούδι όταν το ακούμε, αλλά κρατηθείτε και ψάξτε το στο Google αργότερα. Επίσης, κατά τη διάρκεια του σεξ μην αρχίσετε να τραγουδάτε.

2. Τι;

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να σας ψιθυρίσει ένα γλυκόλογο το ταίρι σας ή κάτι πρόστυχο και να του απαντήσετε: «Τι είπες;». Μερικά πράγματα απλώς δεν επαναλαμβάνονται. Φυσικά, αν συμβεί να σας έχει πεί κάτι το ταίρι σας και δεν ξέρετε αν ήταν «Ξέρεις πόσο με ανάβεις;» ή «Θέλεις να σε πάρω από πίσω;», δοκιμάστε κάτι διακριτικό όπως: «Μμμμμ», ή «Πες το μου ξανά».

3. Παίξε όπως ο πρώην μου με τις ρώγες μου…

Πρέπει να ζητάτε από τον άλλον να σας κάνει διάφορα. Τουλάχιστον αυτά που σας ικανοποιούν και σας τα έκανε ο/η πρώην σας. Απλά προσπαθήστε να είστε διακριτικοί. Οχι ονόματα, ή αναφορές σε πρώην. Απλώς καθοδηγήστε τοντηω σύντροφό σας να κάνει αυτό ακριβώς που θέλετε.

4. Οχι, έτσι!

Όταν κατευθύνετε τον/την σύντροφό σας, να μιλάτε θετικά, εκτός αν σας πονέσει ή καταλαβαίνετε ότι ο σύντροφός σας απλά δεν το έχει. Πείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνει και όχι τι δεν πρέπει.. Δείξτε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή σας όταν το κάνει σωστά και καθοδηγήστε τον με τα χέρια και το σώμα σας όταν δεν το κάνει.

5. Πιο βαθειά

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας εξηγήσω γιατί αυτό είναι ένα από τα πιο φοβερά πράγματα που μπορεί να πει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ! Πείτε «πιο άγρια», ή «πιο δυνατά», ή «κι’ άλλο», ή «πήδα με», οτιδήποτε άλλο εκτός από «πιο βαθειά».

6. Κατουρήθηκες;

Αν δεν είστε και οι δύο τόσο μεθυσμένοι που δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται, δεν εξετάζετε την περίπτωση μήπως η σύντροφός σας «άναψε» τόσο πολύ και έτρεξαν τα υγρά της;

7. Δεν μου έχει συμβεί ξανά...

Είτε είστε άνδρας και δυσκολεύεστε να σας σηκωθεί, ή γυναίκα που δεν μπορεί να τελειώσει, προσπαθήστε να μην δώσετε την εντύπωση ότι φταίει ο άλλος γι αυτό. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, για να μην τον/την θεωρήσετε υπαίτιο/α.

8. Τι έγινε;

Τα κορμιά είναι απρόβλεπτα. Είναι τριχωτά, βγάζουν σπυράκια, κάνουν αγενείς θορύβους. Ετσι συμβαίνει με τους ανθρώπους, έτσι τα έχει φέρει η ζωή. Οταν γδύνεστε μαζί, χαλαρώστε και προετοιμαστείτε να οσφριστείτε τη μυρωδιά του ιδρώτα, ή να ακούσετε κάποιο θόρυβο ή κάποια μυρωδιά. Προσοχή μην γελάσετε και προπάντων μη δώσετε σημασία σε αυτό. Προσπεράστε το…

9. Δεν με πειράζει

Αυτή είναι μια φοβερή απάντηση στο ερώτημα, «Τι θέλεις να κάνουμε απόψε;», τουλάχιστον στα πρώτα στάδια της σχέσης. Πρέπει να έχετε γνώμη, πρόταση, ή τουλάχιστον χρησιμοποιήστε ένα επίθετο. «Κάτι (άγριο, γρήγορο, ευγενικό, άτακτο, κλπ.).

10. Τελείωσες;

Αν χρειάζεται να ρωτήσετε…


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: